Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος σε Φώφη Γεννηματά: Θα τα ξεπεράσεις όλα

Το μήνυμά του στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώφη Γεννηματά - Ευάγγελος Βενιζέλος
Φώφη Γεννηματά - Ευάγγελος Βενιζέλος © EUROKINNISSI

Ευάγγελος Βενιζέλος σε Φώφη Γεννηματά: Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα.

Μήνυμα για περαστικά έστειλε στη Φώφη Γεννηματά ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΗ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της. 

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στον «Ευαγγελισμό» με συμπτώματα ατελούς ειλεού και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, «μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου». 

Φώφη Γεννηματά: Το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου

«Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ», ήταν το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, χθες το απόγευμα, μόλις πληροφορήθηκε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη το πρωί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να επισκεφθεί την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. O Κυρ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της Φ. Γεννηματά η οποία εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας σε συνέχεια προβλημάτων υγείας που παρουσίασε.

ΚΙΝΑΛ: Mηνύματα συμπαράστασης από τους συνυποψηφίους της

Από την πλευρά τους, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν οι συνυποψήφιοί της.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενημερώνοντας παράλληλα πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

«Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας» τόνισε ο Χάρης Καστανίδης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ