Visual Browsing

Προεκλογική μετάταξη για τη σύζυγο Θεοχαρόπουλου

tsipras-theocharopoulos
Αλέξης Τσίπρας και Θανάσης Θεοχαρόπουλος © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στην Εθνική Βιβλιοθήκη, δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές
  • A-
  • A+
0
Δύο 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Νέες αποκαλύψεις για τις προεκλογικές μετατάξεις που προκάλεσαν σάλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το manifesto.gr, δύο μόλις 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Φρειδερίκη Γάζαρου την τελευταία Παρασκευή (24 Μαΐου) πριν τις εκλογές πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Σύμφωνα με το manifesto.gr, η κ. Γάζαρου ήταν αποσπασμένη στο κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρω-κάλπες μετατάχθηκε – σε χρόνο ρεκόρ- στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, η σύζυγος του Θ. Θεοχαρόπουλου το διάστημα των 10 μηνών που ήταν αποσπασμένη δεν πήγαινε στη δουλειά της, λόγω συνεχόμενων αδειών εγκυμοσύνης και λοχείας.

theoxaropoulos-syzygos1
Σχετικα
Άγκνες Τιρόπ: Συνελήφθη ο σύζυγός της για τη δολοφονία της
Άγκνες Τιρόπ: Συνελήφθη ο σύζυγός της για τη δολοφονία της

theoxaropoulos-syzygos2

theoxaropoulos-syzygos3

theoxaropoulos-syzygos4
Σχετικα
Νένα Μεντή: Ο πρόωρος θάνατος του συζύγου της που τη συγκλόνισε
Νένα Μεντή: Ο πρόωρος θάνατος του συζύγου της που τη συγκλόνισε

theoxaropoulos-syzygos5

Η απάντηση Θεοχαρόπουλου

«Έχει και η λασπολογία τα όρια της! Όταν μάλιστα η λάσπη αφορά συζύγους και παιδιά δείχνει το μέγεθος της σήψης ενός μέρους του πολιτικού μας συστήματος που αφορά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα. Στο στόχαστρο βρέθηκε η σύζυγος μου, όταν μάλιστα ποτέ και σε καμιά δουλειά της δεν έχει καν αναφέρει ότι είναι σύζυγος μου» αναφέρει ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας το δημοσίευμα.

«Συγκεκριμένα» όπως αναφέρει ο υπουργός, «κατάφερε να διορισθεί ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας πετυχαίνοντας στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2008, με τον πιο αξιοκρατικό δηλαδή τρόπο. Είναι αποσπασμένη στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος εδώ και τρία χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2016. Στις 22.11.17 έκανε αίτηση μετάταξης στον φορέα όπου υπηρετεί, η οποία και έγινε αποδεκτή, όπως και άλλων συναδέλφων της, με την Υπουργική Απόφαση 35254/Γ4/ 6 Μαρτίου 2019. Αποσπάσθηκε και μετατάχθηκε σε οργανισμό εντός του Υπουργείου Παιδείας καθώς έχει κριθεί ως υπεράριθμη εκπαιδευτικός του κλάδου της! Επισημαίνεται μάλιστα ότι σε αυτή την ημερομηνία (6-3-19) εγώ δεν ήμουν καν στον ΣΥΡΙΖΑ!».

Και συνεχίζει: «Στο κατευθυνόμενο μάλιστα δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεν πήγαινε στην δουλειά της για 10 μήνες λόγω συνεχόμενων αδειών λοχείας και ανατροφής! Σπιλώνεται ακόμη και για τις άδειες για τα δύο μας παιδιά που σήμερα είναι 16 και 2 μηνών αντίστοιχα. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο το γεγονός ότι ένα κατευθυνόμενο δημοσίευμα για τη σύζυγο μου από περιθωριακό site που έστησε ενόψει εκλογών η ΝΔ, αναπαράχθηκε με ταχύτητα φωτός από τα συστημικά μέσα που την στηρίζουν. Ο στόχος βέβαια είμαι εγώ και μάλιστα ισχυρών συμφερόντων, λόγω της συνεργασίας μου με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης τους οδηγεί σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη προσπαθώντας να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας γυναίκες και παιδιά με στοχευμένα δημοσιεύματα. Παλαιοκομματικές κατάπτυστες τακτικές και ο κιτρινισμός στα καλύτερα του. Μια μόλις ημέρα μάλιστα μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου ο ίδιος έλεγε πόσο δήθεν θλίβεται όταν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης φτάνει σε συζύγους και παιδιά. Τελικά ποιο ήταν το λάθος της συζύγου μου; Ότι πέρασε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ; Ότι είναι υπεράριθμη και στη συνέχεια πήρε νόμιμη μετάταξη εντός μάλιστα του Υπουργείου Παιδείας; Ότι πήρε άδεια λοχείας και ανατροφής επειδή γέννησε τα δυο μας παιδιά; Τίποτα από όλα αυτά! Απλώς τυγχάνει να είναι σύζυγος μου! Αιδώς Αργείοι…» καταλήγει η δήλωση του κ. Θεοχαρόπουλου.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5