- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια βοήθεια για τον Ευάγγελο
Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του
Ο Ευάγγελος (γιατί το πολιτικό και πνευματικό του μέγεθος δεν θα μπορούσε να ανεχτεί ένα ταπεινό Βαγγέλης) ο Αντώναρος μας έχει διασκεδάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Είτε ως εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου του Εργατικού, είτε ως βουλευτής, είτε ως αποτυχημένος υποψήφιος, είτε ως Ευτύχης Μπλέτσας.
Αυτές οι ανέμελες εποχές του γουασάμπι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο Ευάγγελος, ως ανυποχώρητος θεματοφύλακας της πολιτικής κληρονομιάς του Κωνσταντίνου του Ικανού, κάνει ό,τι και κάθε γνήσιος Καραμανλικός: στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Αλέκση και την κυβέρνησή του.
Αυτό προφανώς και δεν το βρίσκω περίεργο και καμία σχέση δεν έχει με την έκκληση για βοήθεια για αυτόν τον Νέστωρα (μτφ. ηλικιωμένος συμπολίτης ανεξαρτήτως ικανοτήτων ή διαύγειας) της πολιτικής. Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του Ευάγγελου.
Στην αρχή ήταν αυτό το τουίτ (το οποίο για να είμαι ειλικρινής το εξέλαβα ως έναν μεγαλοφυή αυτοσαρκασμό)
Μετά ήταν αυτό
Και μετά αυτό
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στον Ευάγγελο, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό. Μπορεί να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό, όπως πολλά μικρά εγκεφαλικά (για κάτι τέτοιο θα απαιτείτο η ύπαρξη εγκεφάλου), αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να αφεθεί χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Αν, λοιπόν, είστε φίλοι ή συγγενείς του Ευάγγελου κάντε κάτι. Μην τον αφήνετε αβοήθητο. Δεν λέω ότι δεν είναι διασκεδαστικός, αλλά (όπως παλιότερα και οι ήρωες της Αννίτας της Πάνια) είναι κρίμα να υποφέρει και να βασανίζεται για τη διασκέδασή μας. Και μπράβο του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές
Τελειώνει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων - Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
427 αυτοψίες σε πληγείσες περιοχές σε όλη τη χώρα
«Αποχαιρετώ το φωτεινό μυαλό του»
«Η νησιωτικότητα δεν μπορεί να σημαίνει απομόνωση», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής
«Υπάρχουν δύο εκκρεμότητες που θολώνουν τον συμπαγή χαρακτήρα της Ομάδας»
Η ανεύθυνη οδική συμπεριφορά δεν είναι νομοτέλεια για την πατρίδα μας
Ο πρωθυπουργός εξηγεί τι σημαίνει η ανακοίνωση της πρόωρης αποπληρωμής €13 δισ. μέσα στο 2026
Ο λαϊκισμός, η στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων και ο διχασμός ως αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα
Τι ισχύει με την τέταρτη δόση του α21
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές του ΕΦΚΑ
Τι εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
158.009 άτομα έλαβα το voucher - Πόσοι έμειναν εκτός
Το γαλλικό περιοδικό σκιαγραφεί την πολιτική και προσωπική διαδρομή του
Αυξημένες ενισχύσεις και διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Tον Ιούλιο του 2027 οι επόμενες εκλογές, σύμφωνα με τον R&I
«Από αύριο θα αρχίσουν να τρέχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», δήλωσε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Από το 2019 έως το 2025 η Ελλάδα έχει προχωρήσει σε πρόωρες αποπληρωμές δανείων, ύψους περίπου 36 δισ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.