Ο Βερναρδάκης ζητάει τα ρέστα από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ
Ο υπουργός διερωτήθηκε για τη θέση των δημοσιογράφων μετά τις δηλώσεις Αλαφούζου
Αποτρόπαια, φασιστική, εξτρεμιστική και καταδικαστέα ενέργεια, χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης την τοποθέτηση βόμβας στον ΣΚΑΪ.
Ωστόσο σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και απαντώντας σε ερώτηση για τη δήλωση του προέδρου του Ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου που χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό για την επίθεση την κυβέρνηση, ο υπουργός είπε: «Ποια είναι λοιπόν η υποδαύλιση ενός κακού κλίματος; Όταν ο ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης έχει αυτή την δημόσια πολιτική τοποθέτηση, ποια θα είναι η θέση των δημοσιογράφων που δουλεύουν στο συγκρότημά του; Εδώ υπάρχει καταρχάς ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ και των συνδικαλιστικών οργάνων και των κανόνων δεοντολογίας. Αντί όλη αυτή η αποτρόπαιη ενέργεια που παραλίγο να έχει και νεκρούς να είναι ένα έδαφος μιας ομόθυμης καταδίκης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο πρόβλημα, γίνεται σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση ως ηθική αυτουργία; Αν είναι δυνατόν».
Πώς μπορεί να διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η κυβέρνηση, ή οποιοσδήποτε πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του κ. Αλαφούζου για ηθική αυτουργία και να άρει το εμπάργκο, αν τυχόν υπήρχε αυτή η πιθανότητα, επεσήμανε ο κ. Βερναρδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έρθει η συμφωνία μετά τον Φεβρουάριο στην ελληνική Βουλή, εφόσον βέβαια προηγουμένως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιτυχώς στη γείτονα χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με εορταστικό ωράριο κινείται η αγορά
Μια στιγμή αυτοπεποίθησης και θεσμικής κανονικότητας για τη χώρα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Θεσμική παρουσία, ευρωπαϊκή ισχύς και η παγίδα της αυτοϋπονόμευσης
Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
Συνολικά φέρεται να εμπλέκονται 42 πρόσωπα
Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι προτεινόμενες ώρες λειτουργίας
Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν λάβετε τα χρήματα
Ο υπουργός κάνει επίσης λόγο για «εντυπωσιακό» ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της Υγείας
Διαδέχεται τη Μαρία Ζοάο Ροντρίγκες, η οποία έπειτα από οκτώ χρόνια στην προεδρία ζήτησε να αποχωρήσει
Ο υπουργός επισήμανε ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μετασχηματίζεται
Τι απάντησε ειδικότερα τις αναφορές περί «γερμανικής πολιτικής»
Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
Η τοποθέτηση του έρχεται σε έντονη αντίθεση με το κλίμα ευρύτερης πολιτικής αποδοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.