- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας: Κατεβάζω πρόσωπο-έκπληξη στην Αθήνα που δεν ξέρει να χάνει
Προβληματισμός στην Κουμουνδούρου για την εκλογική «μάχη» στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας
Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που θα στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Βηματοδότης», στο περιθώριο της πρόσφατης τηλεοπτικής του συνέντευξης στον Alpha, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να υποστήριξε ότι θα κατεβάσει στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας ένα «πρόσωπο - έκπληξη που δεν ξέρει να χάνει».
Η «ορολογία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός («δεν ξέρει να χάνει»), έκανε αρκετούς να στρέψουν το βλέμμα τους στον τομέα του αθλητισμού για να εντοπίσουν τον «εκλεκτό» της Κουμουνδούρου, ωστόσο δεν αποκλείεται ο υποψήφιος να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί, πάντως, είναι ότι υπάρχει έντονος σκεπτικισμός στο Μέγαρο Μαξίμου για το ποιος τελικά θα επιλεγεί να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.
Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη έχει προβληματίσει πολλούς στην Κουμουνδούρου, καθώς ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας φέρεται να ξεκινά τη μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της Αθήνας με ενισχυμένα ποσοστά. Την ίδια στιγμή, υπολογίσιμη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος έχει τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των κρατών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
8 στις 10 οικογένειες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα παιδιού
Η νέα λειτουργία θα ενταχθεί στο MyHealth App
Η σουρεάλ αριστερά, η δεξιά καθίζηση, η πολυτραυματίας κεντροαριστερά και το αγχώδες rebranding
Πώς η δημαρχία της Αθήνας, οι προσωπικές φιλοδοξίες και η στρατηγική σύγκλισης με την αριστερά οδηγούν το ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό αδιέξοδο
Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.
Ένα ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία 16 χρόνια μετά την κρίση
«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 94 ετών
Πώς υπολογίζεται το Επίδομα Αδείας
«Έγινες ξανά ΕΛΑΣίτισσα» της είπε ο πρώην πρωθυπουργός
«Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να σέβονται το διεθνές δίκαιο, την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και το θαλάσσιο περιβάλλον»
Η επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης
Το Ταμείο Ανάκαμψης στηρίζει τις επενδύσεις, ενώ προβλέπεται ταχεία μείωση του χρέους
Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής πέθανε σε ηλικία 75 ετών
«Υπάρχει χρόνος μέχρι τις εκλογές»
«Αποχωρήσαμε από την Νέα Αριστερά γιατί ο δρόμος ήταν αδιέξοδος»
Τι απαιτείται για να μπείτε στη ρύθμιση
Προτείνει συνεδριακή απόφαση ενσωμάτωσης στην ΕΛΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.