TV + Series

Η Christina Applegate έκανε μια σπάνια εμφάνιση στα φετινά Emmy με μπαστούνι

«Δεν χρειάζεται να χειροκροτούμε κάθε φορά που κάνω κάτι»

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Christina Applegate έκανε μια σπάνια εμφάνιση έκπληξη στα φετινά Emmy με μπαστούνι
© Youtube / Entertainment Tonight

Η εμφάνιση - έκπληξη της Christina Applegate στα φετινά βραβεία Emmy με μπαστούνι στη σκηνή καταχειροκροτήθηκε

Η Christina Applegate έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στα Emmy 2024 για να απονείμει το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου στην Ayo Edebiri για την κωμική σειρά «The Bear». Η εμφάνισή της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, με την Applegate να δακρύζει.

Christina Applegate Tears Up Over Emmys Standing Ovation Amid MS

Τον Αύγουστο του 2021 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) και έμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εκτός από μερικές δημόσιες εμφανίσεις πέρυσι για την υποστήριξη της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» του Netflix για την οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy.

Η Christina Applegate έκανε μια σπάνια εμφάνιση έκπληξη στα φετινά Emmy με μπαστούνι
© Youtube / Entertainment Tonight

«Ευχαριστώ πολύ», είπε η Christina Applegate. «Με ντροπιάζετε εντελώς με το να στέκεστε όρθιοι. Είμαι μια χαρά». Καθώς το κοινό συνέχιζε να χειροκροτεί με κάθε λέξη που έλεγε η Applegate, εκείνη απάντησε με χιούμορ: «Δεν χρειάζεται να χειροκροτούμε κάθε φορά που κάνω κάτι».

Η Christina Applegate πήγαινε στα γυρίσματα με αναπηρικό καροτσάκι

Σε συνέντευξή της στο Variety ενόψει της περσινής τελετής του Walk of Fame, η Applegate είπε ότι τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» ενώ έδινε μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν «τόσο δύσκολο όσο θα περίμενες ότι θα ήταν». Η ηθοποιός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι για να πάει στα γυρίσματα. Είπε στους L.A. Times ότι της πήρε μήνες πριν μπορέσει να παρακολουθήσει την τελευταία σεζόν του σόου.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται», είπε η Applegate. «Επίσης, πήρα 40 κιλά λόγω της αδράνειας και των φαρμάκων, και δεν έμοιαζα με τον εαυτό μου και δεν ένιωθα σαν τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή μπόρεσα να αποστασιοποιηθώ από το δικό μου εγώ και να συνειδητοποιήσω πόσο όμορφο τηλεοπτικό κομμάτι ήταν. Όλες οι σκηνές στις οποίες δεν ήμουν ήταν τόσο διασκεδαστικό να τις βλέπω και να τις βιώνω για πρώτη φορά».

Η Applegate είπε αργότερα στους Los Angeles Times ότι σκέφτεται να στραφεί αποκλειστικά σε ρόλους φωνής, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα ως ηθοποιός με σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ