TV + Series

Κυκλοφόρησε η τελευταία σεζόν του «The Crown» - Η σκηνή που έχουν «θάψει» οι κριτικοί

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Crown: Η έκτη και τελευταία σεζόν
© Facebook/TheCrown

Κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν του The Crown

Κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» στο Netflix.

Η νέα σεζόν ξεκινά με την Νταϊάνα (την οποία υποδύεται η Elizabeth Debicki) και τον πρίγκιπα Κάρολο να περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι χωριστά.

Στα τρία πρώτα επεισόδια θα δούμε τη σχέση της Νταϊάνα με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ και τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης.

Το τέταρτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην καταδίωξη των παπαράτσι και το αυτοκινητιστικό δυστύχημα του ζευγαριού στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Τα υπόλοιπα έξι επεισόδια θα ακολουθήσουν στις 14 Δεκεμβρίου. Στο δεύτερο μισό θα δούμε εκδηλώσεις όπως το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, ο γάμος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα και η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Πολλοί πιστεύουν ότι η σειρά θα τελειώσει με τον θάνατο της Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

The Crown: Season 6 | Part 1 Trailer | Netflix

Ανάμεικτες κριτικές για τη νέα σεζόν

Πάντως, μέχρι στιγμής οι κριτικοί δεν έχουν ενθουσιαστεί με την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Αντικείμενο αιχμής αποτελεί το πόσο πολύς χρόνος αφιερώνεται στη Νταϊάνα, αλλά και μια σκηνή που εμφανίζεται ως... φάντασμα στην Ελισάβετ και στον Κάρολο.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Guardian βάζει μόλις ένα αστεράκι στην τελευταία σεζόν, ενώ παρομοίως η Telegraph και ο Independent δίνoυν δύο αστεράκια.

Αν και δίνουν 4 αστέρια, οι Times σημειώνουν ότι η επίμαχη σκηνή με τη Νταϊάνα «δεν ήταν και η καλύτερη της σειράς», αν και εξαίρουν την ερμηνεία της Debicki.

Η τελευταία σεζόν έχει επικριθεί επίσης και για το τελευταίο τηλεφώνημα του Χάρι στη μητέρα του, λίγες ώρες πριν το τροχαίο, αλλά και τη στιγμή που ζωγραφίζει την κάρτα για τον τάφο της.

Τέλος, όπως και με τις προηγούμενες σεζόν, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν κατηγορήσει το «The Crown» για ιστορικές ανακρίβειες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ