TV + Series

Μάθιου Πέρι: Δεν ενέκρινε το επεισόδιο με την απιστία στη «Μόνικα»

«Άλλαξε το σενάριο καθώς το κοινό δε θα τον συγχωρούσε ποτέ» αναφέρει η ηθοποιός Λίζα Κας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι: Δεν ενέκρινε το επεισόδιο με την απιστία στη «Μόνικα»
Μάθιου Πέρι: Δεν ενέκρινε το επεισόδιο με την απιστία στη «Μόνικα» © Kevin Winter/Getty Images

Μάθιου Πέρι: Άλλαξε το σενάριο επεισοδίου περί απιστίας -  «Το κοινό δε θα τον συγχωρούσε ποτέ» αναφέρει η ηθοποιός Λίζα Κας 

Με τον είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν στη δημοσιότητα ιστορίες από τα «Φιλαράκια» που δείχνουν την επίδραση που είχε στη σειρά ο Πέρι ως «Τσάντλερ» και ήταν ένας από τους λόγους που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

Τα Φιλαράκια
© NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Το επεισόδιο με την «απιστία» που δεν ενέκρινε ο Μάθιου Πέρι

Η Λίζα Κας (Lisa Cash) ήταν ηθοποιός που εμφανίστηκε στην 5η σεζόν στα «Φιλαράκια» το 1999 ως αεροσυνοδός που συναντά τον Ρος και τη Ρέϊτσελ στο επεισόδιο «The One in Vegas: Μέρος 1». Αλλά σε μια νέα συνέντευξή της στο TMZ, η Κας αποκαλύπτει ότι ο ρόλος της στο επεισόδιο προέκυψε ως εργαζόμενη στο ξενοδοχείο με την οποία ο Τσάντλερ απατά τη Μόνικα μετά από έναν καυγά για το γεγονός ότι η Μόνικα γευματίζει με τον πρώην της Ρίτσαρντ (Tom Selleck).

«Ήρθα ως guest star και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη», δήλωσε η Λίζα Κας στο TMZ. «Η σκηνή ήταν ως εξής: O Τσάντλερ και η Μόνικα διαφωνούσαν στο Λας Βέγκας για το γεύμα με τον Ρίτσαρντ. Αρχικά στο σενάριό μας, ο Τσάντλερ ανεβαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, παραγγέλνει με την υπηρεσία δωματίου και του το αναφέρω [εγώ] ως υπάλληλος του ξενοδοχείου. Καταλήγουμε να μιλάμε και να γελάμε και να συνδεόμαστε και ο Τσάντλερ καταλήγει να απατά τη Μόνικα με εμένα».

«Είχαμε κάνει πρόβες και τα πάντα», συνέχισε η Κας. «Μια μέρα πριν από τα γυρίσματα μπροστά σε ζωντανό κοινό, μου είπαν ότι ο Μάθιου Πέρι πήγε στους σεναριογράφους και είπε ότι το κοινό δεν θα συγχωρούσε ποτέ τον Τσάντλερ που απατούσε τη Μόνικα. Μάλλον είχε δίκιο! Αυτό θα άλλαζε ενδεχομένως την πορεία της σειράς και του χαρακτήρα του».

«Προστάτευσε μια από τις κεντρικές ερωτικές ιστορίες της σειράς»

«Φαίνεται ότι ο Μάθιου Πέρι πήρε την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να προστατεύσει μια από τις κεντρικές ερωτικές ιστορίες της σειράς».

Ο αρχικός ρόλος της Λίζα Κας κόπηκε από το επεισόδιο, αλλά επανατοποθετήθηκε ως αεροσυνοδός σε μια σκηνή με τον Ντέιβιντ Σουίμερ και την Τζένιφερ Άνιστον. Η ίδια δήλωσε στο TMZ ότι ήταν «τόσο ωραίο» που μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των προβών για την κομμένη σκηνή.

«Ένιωσα τόσο άνετα», τόνισε η Κας «Ήταν τόσο συμπαθής και φιλόξενος και απλά με έκανε να νιώσω άνετα. Διασκέδασα τόσο πολύ. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να κάνω τη σκηνή μαζί του και ήταν εύκολο».

Πηγή: Variety

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.