Κοσμος

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων αναμένεται να χρειαστούν 4 με 6 μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι: Ο ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»
© NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Μάθιου Πέρι: Δεν βρέθηκε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του ηθοποιού

Δεν εντοπίστηκε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνες στο σώμα του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) μετά τον θάνατό του, με βάση προκαταρκτικές τοξικοκολογικές εξετάσεις.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΤΜΖ, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, καθώς υπήρχε το σενάριο πως ο ηθοποιός είχε κάνει χρήση ουσιών πριν τον θάνατό του, λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του.

Πάντως, αναμένεται να γίνουν και πιο ενδελεχείς τοξικολογικές εξετάσεις για να εντοπιστούν τυχόν άλλες ναρκωτικές ή φαρμακευτικές ουσίες στο αίμα του άτυχου 54χρονου.

Όμως, τα αποτελέσματά τους θα αργήσουν, καθώς αναμένεται να πάρουν 4 με 6 μήνες. Μόνο έχοντας όλα τα στοιχεία στη διάθεσή τους, οι ιατροδικαστικές αρχές θα μπορέσουν να αποφανθούν για τα αίτια του θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο Page Six ότι ο ηθοποιός «ήταν νεκρός πριν από την άφιξη των πρώτων διασωστών στο σημείο».

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη μάχη του με το αλκοόλ και τον εθισμό του στα οπιοειδή, περιγράφοντας λεπτομερώς το ταξίδι του στην αποτοξίνωση στα απομνημονεύματα του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του Πέρι βρέθηκε μεγάλη ποσότητα συνταγογραφούμενων φαρμάκων από τις αρχές, όχι όμως ναρκωτικές ουσίες. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά και φάρμακα για τη ΧΑΠ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.