TV + Series

Πέθανε η ηθοποιός Sharon Farrell - Έπαιξε στα «Ατίθασα Νιάτα»

Είχε χαρακτηρίσει τον Μπρους Λι «έρωτα της ζωής της»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sharon Farrell
© Disney General Entertainment Content / Getty Images

Sharon Farrell: Πέθανε η ηθοποιός - Η συμμετοχή της στα «Ατίθασα Νιάτα» - Ο θάνατός της πριν από τρεις μήνες

Η Sharon Farrell, η ηθοποιός που έπαιξε στα «Ατίθασα Νιάτα», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών πριν από τρεις μήνες, ωστόσο, μόλις πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση. 

Η Sharon Farrell πέθανε απροσδόκητα στις 15 Μαΐου από φυσικά αίτια σε νοσοκομείο στην Κομητεία Όραντζ, είπε ο γιος της, Τσανς Μπόγιερ στο The Hollywood Reporter.

Sharon Farrell: Τα «Ατίθασα Νιάτα» και το «Χαβάη 5-0»

Η Sharon Farrell έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Χαβάη 5-0» και «Ατίθασα Νιάτα». Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια. Το όνομα της είχε εμπλακεί σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» με τους Στιβ ΜακΚουίν και Μπρους Λι, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως τον «έρωτα της ζωής της».

Sharon Farrell: Η πορεία και οι σπουδαίοι ρόλοι

Η Sharon Farrell γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1940, στο Sioux City της Αϊόβα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός, ενώ ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ. Έκανε το ντεμπούτο με την ταινία «Kiss Her Goodbye» το 1959, ενώ αργότερα συμμετείχε ως χορεύτρια σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ.

Η Farrell είχε πλούσιο βιογραφικό. Έμεινε περισσότερο στην ιστορία από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «It’s Alive», στην οποία υποδύθηκε τη Lenore, μητέρα ενός φονικού παραμορφωμένου βρέφους. Είχε, επίσης, ρόλους στις ταινίες «The Stunt Man», «Lone Wolf McQuade», «Marlowe», «The Reivers» με τον Steve McQueen και «Can't Buy Me Love».

Η τελευταία της ερμηνεία ήταν στο «Broken at Love» το 2014, μια ρομαντική διαδικτυακή σειρά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ