TV + Series

Νεκρός ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν σε ηλικία 67 ετών

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από το «Wll&Grace»

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν
O ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν © EPA Pool

Πέθανε ο κωμικός Λέσλι Τζόρνταν - Η αιτία θανάτου του 

Ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν έφυγε τραγικά από τη ζωή στα 67 του χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ ο Λέσλι Τζόρνταν οδηγούσε το αυτοκίνητό του το πρωί της Δευτέρας και εικάζεται ότι βρέθηκε σε κάποια επείγουσα ιατρική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν σκοτώθηκε στη σύγκρουση ή υπέστη ιατρική έκτακτη ανάγκη εκ των προτέρων, αλλά η κατάσταση του οχήματος υποδηλώνει ότι ο Τζόρνταν μπορεί να έχασε τον έλεγχο του πριν από τη σύγκρουση.

Ο Λέσλι Τζόρνταν συμμετείχε σε πολλές σειρές που έτυχαν μεγάλης αποδοχής όπως το «Will & Grace», «Call me Kat», «Murphy Brown», «Ugly Betty» και «American Horror Story».

Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του Τζόρνταν ήταν ο ρόλος του Earl Brother Boy Ingram στο θεατρικό έργο «Sordid Lives», το οποίο αργότερα μεταφέρθηκε στην ομώνυμη ρομαντική κωμωδία του 2000. Το 1993 δημιούργησε την πρώτη του αυτοβιογραφική θεατρική παράσταση, το «Hysterical Blindness and Other Southern Tragedies That Have Plagued My Life Thus Far», η οποία έπαιξε για επτά μήνες εκτός Broadway στο SoHo Playhouse. Το έργο περιέγραφε την πρώιμη ζωή του Τζόρνταν στην Τσατανούγκα του Τενεσί και παρουσίαζε τον ηθοποιό με την υποστήριξη μιας χορωδίας γκόσπελ να τραγουδά σατιρικά τραγούδια για τον ρατσισμό και την ομοφοβία. Την εποχή που ανέβηκε το έργο, το Variety εξήρε την «αξιαγάπητη σκηνική παρουσία» του Τζόρνταν και χαρακτήρισε την παράσταση «γλυκόπικρη και ξεκαρδιστική».

Το 2020, ο Τζόρνταν έγινε φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram λόγω των χιουμοριστικών βίντεο που δημοσίευσε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Συμμετείχε επίσης στην αντίστροφη μέτρηση του CNN για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021, όπου εμφανίστηκε δίπλα στον Άντερσον Κούπερ και τον Άντι Κοέν.

Το 2021 ο Τζόρνταν κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ gospel μουσικής με τίτλο «Company's Comin'» και, αργότερα την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «The Masked Singer», όπου ερμήνευσε το gospel standard «This Little Light of Mine».

Ως LGBTQ είδωλο, ο Τζόρνταν έλαβε το βραβείο "Διαχρονικό αστέρι" της GALECA: The Society of LGBTQ Entertainment Critics το 2021. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY