TV + Series

Bridgerton: Η Charlotte εφευρίσκει το πρώτο Samsung Galaxy S22

Μετά από 200 χρόνια αναμονής, η Samsung παρουσιάζει τη σειρά Samsung Galaxy S22 μαζί με τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Netflix, «Bridgerton»

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_samsung-mobile_netflix_bridgerton_galaxy-s22_2.jpg

Η βασίλισσα Charlotte από τη σειρά του Netflix «Bridgerton» εφευρίσκει το πρώτο Samsung Galaxy S22 στην ιστορία

Με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, η Samsung παρουσίασε τα νέα της smartphones σε ένα κοινό δεκάδων εκατομμυρίων, στο πλαίσιο του Samsung Galaxy Unpacked 2022. Η Samsung δημιούργησε μια ταινία που εκτυλίσσεται στον κόσμο της σειράς του Netflx «Bridgerton», με πρωταγωνίστρια την βασίλισσα Charlotte, έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

thumbnail_samsung-mobile_netflix_bridgerton_galaxy-s22_3.jpg

Η δημιουργία αυτού του project προκύπτει από την μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Samsung και Netflix. Πρόκειται για ένα πραγματικά τεράστιο εγχείρημα, με περισσότερους από τριάντα ηθοποιούς επί της οθόνης, πάνω από εκατό συντελεστές και απαιτητικό συντονισμό. Εξάλλου, η δημιουργική «αποκάλυψη» της νέας σειράς Samsung Galaxy S22 δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχει παρουσιάσει η Samsung μέχρι σήμερα, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα και φέρνοντας το παρελθόν στο παρόν.

 

 

Η ταινία ξεκινά πάνω από 200 χρόνια πριν, στο πολυτελές παλάτι της βασίλισσας Charlotte, όπου μια σειρά από αισιόδοξους εφευρέτες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους κατά τη διάρκεια του περίφημου «Χορού των Εφευρετών». Ένας από αυτούς, ο εφευρέτης με το όνομα Lord Tristar, εισάγει την ιδέα μιας συσκευής αλληλογραφίας με εντυπωσιακή χρωματική παλέτα, ικανή να παράγει κινούμενες εικόνες, μια κάμερα μεγάλου αισθητήρα, εξαιρετικές νυχτερινές λήψεις, σταθεροποίηση εικόνας και δυνατότητα 30x zoom. Για να αναδείξει την εφεύρεσή του, την παρουσιάζει ζωγραφισμένη σε νεοκλασικούς πίνακες, που απεικονίζουν το Samsung Galaxy S22.

Η Βασίλισσα εκπλήσσεται ευχάριστα από αυτή την εφεύρεση και συνεπαρμένη από την ιδέα ενός «demo προϊόντος», διδάσκει στον εφευρέτη πώς να παρουσιάσει μια «μηχανή τέτοιας τέχνης». Στη συνέχεια ρωτά: «Πότε θα παρουσιάσετε το τελικό προϊόν στην Αυλή;», με τον Λόρδος Τρίσταρ να απαντά: «Σύντομα… σε 209 χρόνια Υψηλοτάτη».

Η ιδέα του βίντεο έχει βασιστεί στους διάσημους αναχρονισμούς της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Η προσωπικότητα της Βασίλισσας ενσωματώνει τέλεια τις ασαφείς γραμμές ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, καθιστώντας την ως ιδανική πρωταγωνίστρια για αυτήν την ταινία λανσαρίσματος που σπάει τους κανόνες του χρόνου.

thumbnail_samsung-mobile_netflix_bridgerton_galaxy-s22_1.jpg

H ταινία αποτελεί ένα μοναδικό δημιουργικό όραμα, που για να γίνει πραγματικότητα ένωσαν τις δυνάμεις τους αξιόλογοι επαγγελματίες. Η συνεργασία της Samsung με το Netflix υποστηρίχθηκε από την Slap Global, ένα ανεξάρτητο agency που ειδικεύεται στην υλοποίηση projects μέσω της δημιουργικότητας, ενώ η Primo Production έφερε το σκηνοθετικό ταλέντο του Nico Perez Veiga. Όλα αυτά έγιναν δυνατά, χάρη στη στενή συνεργασία με τους πρωτοπόρους σεναριογράφους της εταιρείας παραγωγής Shondaland.

Σε επίπεδο παραγωγής, όλα είχαν σχεδιαστεί προσεκτικά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο πλούσιος θρόνος της βασίλισσας Charlotte που απεικονίζεται στο βίντεο, χρειάστηκε να μεταφερθεί οδικώς από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμη το εκπληκτικό κοστούμι της Βασίλισσας αποτελεί μέρος της γκαρνταρόμπας της από τα επεισόδια της νέας σεζόν, χαρίζοντας έτσι στο κοινό μια πρώτη γεύση από τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton».

Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Η Samsung και το Netflix θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να δημιουργούν από κοινού φρέσκο και ιδιαίτερο περιεχόμενο, συνδυάζοντας αρμονικά την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ