TV + Series

4 πρεμιέρες για να κολλήσεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Ξέρουμε τι θα δεις αυτά τα Χριστούγεννα!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
minamata-photo-2_1.jpg

Νέες ταινίες και σειρές για τα απόλυτα τηλεοπτικά Χριστούγεννα

Βρισκόμαστε ήδη σε εορταστικό κλίμα με τις μέρες των γιορτών να πλησιάζουν. Οι σχολές και τα σχολεία κλείνουν, όλο και κάποια άδεια θα προκύψει οπότε στους διαδρόμους του γραφείου, στα καφέ και στα social media ακούγεται η ερώτηση «Έχεις να μου προτείνεις καμία καλή σειρά ή ταινία να δω τώρα μες τα Χριστούγεννα;». Η απάντηση έρχεται από τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova, που φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο και αυτές τις γιορτές προτείνουμε 4 πρεμιέρες που θα σας συναρπάσουν!

Πριν όμως από αυτό, θα σου πούμε ότι στην EON από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 12 Ιανουαρίου έρχεται Pop up κανάλι Nova Christmas με δύο καθημερινές θεματικές – γιορτινές ταινίες μετά τις 20:00. Εσύ πόσο Χριστούγεννα αντέχεις στην οθόνη σου; Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως…

Minamata
O Τζόνι Ντερπ υποδύεται τον (πραγματικό) φωτογράφο Γιουτζίν Σμιθ που καλείται να στήσει ένα φωτορεπορτάζ για τα χημικά απόβλητα του εργοστασίου Μιναμάτα στην Ιαπωνία. Οι εικόνες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι συγκλονιστικές, όπως και η ιστορία. Μία από τις καλύτερες τελευταίες ερμηνείες του Τζόνι Ντεπ, για ένα φιλμ του Άντριου Λέβιτας που βλέπεται με κομμένη την ανάσα.

Minamata, πρεμιέρα 5/12 στη #Nova

Let Him Go
Ο Κέβιν Κόστνερ ένα χρόνο μετά το «The Highwaymen» ξαναντύθηκε σερίφης για λογαριασμό του αγαπημένου του, Τόμας Μπεζούτσα, που σκηνοθετεί το Let Him Go. Αυτήν την φορά ο Κόστνερ συναντά την γνώριμη του από τα παλιά Ντάιαν Λέιν. Η ιστορία τους είναι σοκαριστική και μαζί ως παππούς και γιαγιά ετοιμάζονται για την πιο επίπονη αναζήτηση της ζωής τους. Αυτήν του ίδιου τους του εγγονού. Η ιστορία περιέχει κοινωνικά μηνύματα και ο συνδυασμός των δύο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι σαγηνευτικός.

Witches
Mια οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας, βασισμένη στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ που κυκλοφόρησε το 1983. Η ταινία που προκάλεσε αντιδράσεις από την κοινότητα των ΑμεΑ όταν πρωτοκυκλοφόρησε αποτελεί ριμέικ του εμβληματικού «Witches» από το 1990 σε σκηνοθεσία του Νίκολας Ρεγκ, με πρωταγωνίστρια την Αντζέλικα Χιούστον. Αυτήν την φορά πρωταγωνίστριες είναι οι Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Σπένσερ («Η μορφή του νερού») και η Στάνλεϊ Τούτσι, ενώ την σκηνοθεσία που έγινε δέκτης πολλών παραπόνων έκανε ο Ρόμπερτ Ζεμέκις («Forrest Gump») σε παραγωγή της Warner Bros.

The Witches - Official Trailer

Supernormal
Ώρα και για μια σειρά όμως. Το Supernormal έρχεται από τις 23 Δεκεμβρίου για να διηγηθεί την ιστορία της φοβερής Πατρίτσια Πικόν, που εείναι αφεντικό, σύζυγος και μητέρα και τα κάνει όλα ιδιαίτερα επιτυχημένα. Η ισπανική κομεντί από τους Ολάτζ Αρόγιο και Μάρτα Σάντσεθ ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο χιούμορ της. Η Μιρέν Ιμπαργκούρεν εντυπωσιάζει από την αρχή και ήδη η σειρά έχει ξεχωρίσει στην Ισπανία. Κάθε Πέμπτη στις 20:25 από τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova μπορείς να παρακολουθήσεις νέο επεισόδιο. Και αν δεν προλάβεις, δεν πειράζει! Η ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα να «γυρίσεις» πίσω το χρόνο μέχρι και 7 ημέρες και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα.

Οι καλύτερες παραγωγές έχουν φτάσει και αυτά τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσεις. Μάθε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ