TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα | 25.02-03.03

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 773
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Flatey Enigma»
«The Flatey Enigma»

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

«Στο ίδιο κύμα» από αύριο στο Netflix. Η ταινία περιγράφει έναν καλοκαιρινό έρωτα κάτω από τον σικελικό ήλιο που μετουσιώνεται γρήγορα σε σπαρακτική ιστορία αγάπης, αναγκάζοντας ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να ενηλικιωθούν πρόωρα. Επίσης αύριο κάνει πρεμιέρα η ταινία «Τρελός για σένα». Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής όπου εκείνη μένει. Τέλος τους συνδρομητές περιμένει από τις 23 Φεβρουαρίου και το ντοκιμαντέρ «Πελέ».

caught-by-wave.jpg


Δύο επεισόδια δυνατής δημοσιογραφικής έρευνας στη σειρά «Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» στο National Geographic. Η δημοσιογράφος απόψε στις 23:55 ερευνά ένα νέο κύμα παράνομων αναβολικών που υπόσχονται να κάνουν τους χρήστες υπερανθρώπους, ενώ αύριο αναζητά τα καινούρια αφεντικά, τις νέες διαδρομές, τους νέους κινδύνους και τις κοινότητες της Αμερικής που πληρώνουν το τίμημα για το επόμενο κύμα φαιντανύλης.

«Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» στο National Geographic


Στην υπηρεσία streaming της Cosmote TV συνεχίζονται τα ταξίδια του USS Enterprise και του Discovery στο σύμπαν του Star Trek. Στους τρεις κύκλους του «Star Trek: The Original Series» με την υπογραφή του Τζιν Ροντένμπερι, που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1966 έως το 1969, πρωταγωνιστούν ο Ουίλιαμ Σάτνερ και ο Λέοναρντ Νίμοϊ στους ρόλους των Τζέιμς Τ. Κερκ και Σποκ. Μαζί συνυπάρχουν και οι δύο σεζόν της σειράς «U.S.S Discovery» που περιγράφει την ιστορία, όπως είχε διαμορφωθεί πριν ξεκινήσουν τα ταξίδια του Enterprise, με τον Σποκ στα πρώτα του βήματα στον Αστροστόλο.

«Star Trek: The Original Series»


Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά «The Affair» περιμένει τους συνδρομητές στο Nova On Demand και με τους 5 κύκλους των 53 επεισοδίων. Ο Νόα και η Άλισον συναντιούνται σε μια παραθεριστική πόλη στο Λονγκ Άιλαντ. Ο Νόα είναι δάσκαλος και προσπαθεί να γράψει το δεύτερο βιβλίο του. Είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με 4 παιδιά, αλλά απεχθάνεται την εξάρτησή του από τον πλούσιο πεθερό του. Η Άλισον είναι μια νεαρή σερβιτόρα που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και τον γάμο της μετά από τον ξαφνικό θάνατο του τετράχρονου γιου της. Πρωταγωνιστούν οι Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney και Joshua Jackson.

«The Affair» στο Nova On Demand


Η δραματική σειρά μυστηρίου «The Flatey Enigma» 4 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Sagafilm & Reykjavik Films, είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX. Την άνοιξη του 1971, η Γιοχάνα, μια καθηγήτρια Σκανδιναβικών Σπουδών, επιστρέφει στην πατρίδα της από το Παρίσι για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα της. Θέλει να αποδείξει τι αξίζει, ολοκληρώνοντας το έργο του πατέρα της, ο οποίος προσπαθούσε να λύσει τον γρίφο από το Βιβλίο του Φλάτεϊ, ένα μεσαιωνικό χειρόγραφο για τους βασιλιάδες της Νορβηγίας. Σύμφωνα με τον θρύλο, ο γρίφος θα αποκαλύψει τον τάφο του τελευταίου μεγάλου φυλάρχου των Βίκινγκς. Η σκηνοθεσία είναι του Björn B. Björnsson και παίζουν Lára Jóhanna Jónsdótt, Stefán Hallur Stefánsson, Hilmir Jensson κ.ά.


Έξι νέες ιστορίες, ένα κοινό πεπρωμένο. Η σειρά «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια του 10ου κύκλου, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX στις 22.40. Στα νέα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο Robert Patrick ως Mays, η Hilarie Burton Morgan ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari ως Elijah. Το τέλος του πολέμου με τους Whisperers και η πτώση της Alpha (Samantha Morton) βρίσκει την ομάδα ενωμένη, αλλά εξουθενωμένη. Το Kingdom είχε πέσει, το Hilltop σχεδόν καταστράφηκε και η Alexandria εγκαταλείφθηκε για να προετοιμαστεί για την τελική μάχη.

«The Walking Dead» στο FOX

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ