TV + Series

Το Survivor μυρίζει αντρίλα

Τα απωθημένα του σκηνοθέτη και τα παστέλια

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
survivor-andrila.jpg

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει το νέο Survivor και όσα συμβαίνουν στο reality show.

Η παράδοση των ριάλιτι απαιτεί την συμμετοχή παικτών που είναι αρσενικά παλιάς κοπής, κατά την Χαϊκάλεια εκδοχή. Στο Big Brother του ΣΚΑΪ επέλεξαν για παίκτη ένα κύριο ο οποίος συστήθηκε ως άντρας που δεν ανέχεται τους gay και όταν ένιωσε άνετα με τους συμπαίκτες του, απλώθηκε στους καναπέδες και ξεδίπλωσε την θεωρία του βιασμού σαν πακέτο σεξουαλικής εκτόνωσης.

Το Survivor του ίδιου σταθμού κοσμεί ένας εκπρόσωπος του δικηγορικού κλάδου ονόματι Κρις, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι άντρες σαν ελόγου του έχουν υποχρέωση να πλάθουν τα θηλυκά ώστε να γίνουν όπως εκείνοι επιθυμούν. Επειδή στην τηλεόραση τα ομώνυμα έλκονται, ο Κρις επέλεξε ως σύντροφο στις φιλοσοφικές συζητήσεις (και στις εκδρομές) τον Αλέξη, επαγγελματία ηθοποιό κατά δήλωσή του (η συνάδελφός του Γιούλικα Σκαφιδά υποστήριξε δημοσίως ότι «πέρασε αλλά δεν ακούμπησε»). Η δυάδα επιβεβαιώνει την παροιμία «εκύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι».

img_2633.jpg


Το προαναφερθέν δίδυμο την περασμένη εβδομάδα δραπέτευσε από τις εγκαταστάσεις του παιχνιδιού και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε κοντινό ξενοδοχείο όπου απήλαυσαν τα καλά του πολιτισμού, δηλαδή τους απαγορευμένους καρπούς του φαγητού και του τηλεφώνου. Όταν γύρισαν μετά από ώρες, εκφώνησαν ένα σενάριο που περιελάμβανε φανταστικό κυνήγι των σκιών μέσα σε λαβύρινθο από σαρκοβόρα εξωτικά φυτά, δρομάκια που τα έτρωγε η θάλασσα και ένα ρακούν που τους έδωσε ψευδείς πληροφορίες. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, με την λεβεντιά του αρσενικού παλιάς κοπής ο Αλέξης προσπάθησε να ρίξει την μπάλα στην κερκίδα και ο στόχος για τέτοιους τύπους είναι εύκολος. Κατηγόρησε μπροστά στις κάμερες, δηλαδή ενώπιον των τηλεθεατών, την Άννα Μαρία ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί «κάνει ότι είναι νορμάλ ενώ αγκαλιάζεται» με αγόρια και επιπλέον κοιμάται δίπλα σε συμπαίκτη της, δηλαδή είναι μία απ’ αυτές που κουνάνε την ουρά τους, σαν δεν ντρέπεται, έχει και δεσμό στην Ελλάδα! Η μπόχα που πλημμύρισε την εικόνα δεν είχε σχέση με την απλυσιά.

img_2636.jpg

Ο ίδιος λεβέντης είχε προ καιρού καταγγείλει και την Ελευθερία ότι του την πέφτει και τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν ότι τον αποκαλούσε «αγάπη», όπως άλλωστε και όλους τους άλλους. 

Ο σκηνοθέτης πρέπει να έχει απωθημένο να δουλέψει στο κανάλι του Playboy. Όταν ο Τριαντάφυλλος κάνει γυμναστική δείχνει τα οπίσθια της εκάστοτε συνοδού του, όταν οι ομάδες πηγαίνουν για ψάρεμα σημαδεύει τα αναδυόμενα οπίσθια των κοριτσιών, τώρα που ο Κρις είπε ότι από το παιχνίδι πρέπει να φύγει η Ελευθερία, έδειξε την περί ης ο λόγος να γυρίζει την πλάτη και να απομακρύνεται από την παραλία φορώντας το μαγιό της. Και όταν λέμε «γυρίσει την πλάτη», όλοι αντιλαμβανόμαστε το σχετικό πλάνο. 

img_2560.jpg

Ο μουσικός επιμελητής δίνει ρέστα. Όταν εμείς βλέπουμε τις καλύβες των ομάδων και τις αράχνες που φτιάχνουν ιστό, εκείνος δένει την σκηνή με τη φωνή της Sade που τραγουδάει τον τόσο σχετικό στίχο «Coast to coast, LA to Chicago, western male». 

Ο διανοούμενος του Survivor είναι αναφισβήτητα ο Περικλής. Το λεξιλόγιό του περιλαμβάνει πλειάδα λέξεων τις οποίες συνήθως τοποθετείται λάθος. Προχθές απευθύνθηκε στην ομήγυρη και τους απεκάλυψε ότι «υποτάσσομαι στην συνειδητότητα της ομάδας και τρώω ρύζι». Με αγωνία περιμένουμε τη στιγμή που θα τον φιλοξενήσει η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της. 

img_2638.jpg


Ο Περικλής είναι και δημιουργός κοσμημάτων. Τα υλικά  στην παραλία είναι φτηνά, αλλά εκείνος βρήκε μία ολοστρόγγυλη καρύδα και πάνω της σχημάτισε δύο μάτια και ένα στόμα. Την ονόμασε «Ανθούλη» προς τιμή της Ανθής Σαλαγκούδη ενώ θα βρει κάποιο τρόπο να τιμήσει και τον Tom Hanks του οποίου το DVD με το «Ναυαγό»πρέπει να έχει λιώσει. 

Ο Τριαντάφυλλος δεν εμπνέεται από το Hollywood, αλλά από τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου την εποχή που έβαζε γκολ. Όταν κερδίζει πηγαίνει μπροστά στην κάμερα και πυροβολεί στον αέρα ενώ η ομάδα φωνάζει το σύνθημα που πάλι εκείνος εμπνεύστηκε, μην ξεχνάμε ότι είναι και στιχουργός: «Το πιστόλι του δεν κανει λάθη, είναι ο Daffy, είναι ο Daffy»! Με μαθηματική ακρίβεια στην επόμενη πίστα το αλάθητο πιστόλι μένει άσφαιρο. 

triantafyllos-survivor.jpg

Όπως είχε υποσχεθεί αυτοπροσώπως ο Acun Illicali, οι παίκτες θα απολαύσουν τα πιο πλούσια δώρα που έχουν ποτέ δοθεί στην τηλεόραση. Προ ημερών οι νικητές πήρα ένα κρουασάν και την Κυριακή έφαγαν μία τάρτα. Προσεχώς παστέλια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ