TV & Media

Κάτια Ταραμπάνκο - Survivor: Θέλησα να σώσω τον εαυτούλη μου

«Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάτια Ταραμπάνκο
Κάτια Ταραμπάνκο © NDP

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχτηκε για το Survivor ότι «θεώρησα καλό να σώσω τον εαυτούλη μου.

Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The2NightShow» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, όπου αν και αποχώρησε νωρίς, κατάφερε να συζητηθεί αρκετά, τόσο για την αγωνιστικότητά της, όσο και για τον έντονο χαρακτήρα της.

Η Κάτια είπε γιατί υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το νησί του Survivor και έκανε λόγο για μια «πάρα πολύ δύσκολη απόφαση» εξηγώντας ότι «δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα».

Η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε και για το θέμα με το ρύζι που είχε δημιουργηθεί ενώ ήταν στο Survivor σημειώνοντας πως «νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ό,τι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού».

Πάντως ανέφερε πως «αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου».

Κάτια Ταραμπανκό: «Ήθελα να φτάσω πιο μακριά στο Survivor»

Τέλος ανέφερε επίσης ότι «σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ