TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση 4-10 Ιανουαρίου 2021

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
arde_madrid_2_1.jpg
Σκηνή από την σειρά Adre Madrid

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

**Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» στο Mega κάθε Δευτέρα στις 22:00. Με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» η σειρά έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου Στην Αθήνα του 2020, ο Γιάννης Στάνκογλου  είναι ο Αποστόλης ο Μάκης Παπαδημητρίου ο Θωμάς η Θεοδώρα Τζήμου  είναι η Νικόλ) για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου ο Αλέξης είναι οι «Σχεδόν Ενήλικες».

sxedon-enilikes-mega.jpg

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά. Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος. Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος. Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS.

**Η ισπανική σειρά θρίλερ «Arde Madrid», 8 επεισοδίων, είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία Nova On demand και από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Novacinema4HD στις 22:00. Στη Μαδρίτη της δεκαετίας του 1960, η Ana Mari είναι μια συντηρητική γυναίκα η οποία κάνει μαθήματα στις κοπέλες πώς να είναι καλές νοικοκυρές και μητέρες. Μια μέρα όμως η κυβέρνηση της ζητάει ο να μετακομίσει στο σπίτι της Ava Gardner για να κατασκοπεύσει μυστικά, εκεί η Ana Mari βρίσκεται σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής με party και Dolce Vita. Πρωταγωνιστούν οι Inma Cuesta, Paco León, Debi Mazar και Anna Castillo.

arde_madrid_4.jpg

**Ο όμορφος αλλά ανυποψίαστος Miles εισέρχεται στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον ενός ιδιωτικού σχολείου και μαγεύεται από την επαναστάτρια συμμαθήτρια του Alaska. Η σειρά «Looking for Alaska» κάνει πρεμιέρα στο Cosmote Series Marathon HD και με τα 8 επεισόδια της την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Πρόκειται για διασκευή του του  ομώνυμο ρομαντικό μυθιστόρημα του John Green από το 2005 προσαρμοσμένο στην σημερινή πραγματικότητα της πολιτικής ορθότητας και πραγματεύεται θέματα όπως προσωπική εξέλιξη, εγκατάλειψη και οργή με μια πιο σύγχρονη οπτική. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Plummer (All the Money in the World) και Kristine Froseth (Apostle).

alaska.jpg

**Aπό τις 8 Ιανουαρίου, και στο Nova on Demand θα βρίσκονται και τα τα 6 επεισόδια της συναρπαστικής αστυνομικής μίνι σειράς «Coyote», με τον Μάικλ Τσίκλις, η οποία αφηγείται τη ζωή ενός συνοριοφύλακα που αναγκάζεται να βοηθήσει τους μετανάστες που επί 32 χρόνια προσπαθούσε να κρατήσει εκτός των συνόρων.

coyote_1.jpg

**Ο  βραβευμένος με 3 Χρυσές Σφαίρες Ted Danson (Cheers, The Good Place), η βραβευμένη με Όσκαρ Holly Hunter (The Piano), και η Kyla Kenedy (The Walking Dead) πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του COSMOΤΕ SERIES HD «Mr. Mayor» του NBC Universal. Η κωμική σειρά 13 επεισοδίων της Tina Fey, ξεκινάει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 21.45 το βράδυ, 48 ώρες μετά την Αμερική. Ο Νιλ Μπρέμερ είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας που αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λος Άντζελες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει τον σεβασμό της έφηβης κόρης του. Όταν τελικά κερδίζει τις εκλογές και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ωστόσο,  η κόρη του δεν βλέπει με ενθουσιασμό την αναγκαστική μετακόμιση τους.

mr_mayor_.jpg

**Πρόκειται για το πιο «αναγνωρισμένο» γραφείο στην ιστορία της τηλεόρασης. Και οι δύο σεζόν της  σειρά- θρύλος «The Office» είναι στο ERTFLIX. Ο Ρίκι Τζερβές, ως το αφεντικό Ντέιβιντ Μπρεντ, ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στην ιστορία της κωμωδίας και ο τρόμος για κάθε εργαζόμενο γραφείου, μπερδεύεται με τους Λούσι Ντέιβις, Μάρτιν Φρίμαν και Μακένζι Κουκ σε αστείες και μόνιμα άβολες καταστάσεις. Το 2013, η σειρά κέρδισε Golden Globe ως η καλύτερη τηλεοπτική κωμωδία, καθώς και ένα βραβείο Peabody, ενώ συμπεριλήφθηκε στα δέκα καλύτερα τηλεοπτικά sitcoms της ιστορίας από τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

the-office-cast-photo-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ