TV + Series

Μελέτης Ηλίας - Άγριες Μέλισσες: Πίστευα θα κοπούν τον πρώτο μήνα

Αποκάλυψε επίσης ότι του έγινε πρόταση να παίξει τον ρόλο του δασκάλου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meletis.jpg

Ο ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», γιατί πίστευε ότι η σειρά θα κοπεί τον πρώτο μήνα.

Σε εκπομπή της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μίλησε για την πρόταση που του έκαναν για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για τον ρόλο του δασκάλου, στο πλευρό της Μαρίας Κίτσου, τον οποίο τελικά πήρε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο Μελέτης Ηλίας εξήγησε πώς είναι για έναν ηθοποιό να αρνείται τη συμμετοχή σε μια πετυχημένη σειρά, όπως η Άγριες Μέλισσες, επιλέγοντας μια άλλη, που κόπηκε πρόωρα. «Όταν μου έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχα δώσει το λόγο μου στον Alpha για τη σειρά “Κρατάς μυστικό”;. Μου είχαν πει ότι πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα και νομίζω ότι ήταν για το ρόλο του δασκάλου. Και λέω: “πέντε επεισόδια την εβδομάδα σε σειρά εποχής; Πώς γίνεται αυτό; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο την ημέρα, 30 σελίδες;”. Και μάλιστα τους είπα ότι η προσωπική μου γνώμη είναι πως τον πρώτο μήνα η σειρά αυτή θα κοπεί. Και τελικά κόπηκε το “Κρατάς μυστικό;” και οι “Άγριες Μέλισσες” πάνε σφαίρα», δήλωσε.

Ηλίας: Απέρριψα πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», πίστευα ότι θα κοπεί στον πρώτο μήνα

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία της αποτυχημένης προσέγγισης που έκανε στη γυναίκα του και είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μικρό παιδί χωρίς τρόπους και χωρίς έξυπνη προσέγγιση προς το αντίθετο φύλο, την είδα έπαθα ένα σοκ. Ξεκίνησα με ένα τύπου “Εγώ και εσύ δεν υπάρχει περίπτωση, θα είμαστε μαζί”. Η κοπέλα έφυγε, εξαφανίστηκε για τρία χρόνια. Πήγε στην κολλητή μας και της λέει “Τι είναι αυτός ο πέφτουλας; Mακριά!”.

Ηλίας: Η γυναίκα μου με απέρριψε λέγοντας «τί είναι αυτός ο πέφτουλας;»! | 08/12/2020 | ΕΡΤ

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ και το πόσο απολαμβάνει την εμπειρία που του δίνεται να ζήσει στην Αθήνα της δεκαετίας του 60-70 μέσα από τον ρόλο του και να ανακαλύψει μέσω της μυθοπλασίας άγνωστες πτυχές εκείνης της εποχής. Στην ερώτηση αν οι θεατρικοί ηθοποιοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες όσον αφορά τις απολαβές η απάντησή του ήταν κατηγορηματικά θετική.

«Πλάκα κάνεις; Εργάζομαι ως ηθοποιός από το 2000. Η τηλεόραση ήρθε πολύ αργά στη ζωή μου αλλά βιοποριζόμουν από το θέατρο. Δεν βγάζεις λεφτά από το θέατρο, βγάζεις ίσα ίσα για να ζήσεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοί μου αυτή τη στιγμή που δεν έχουν ούτε τα προς το ζην».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ