- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ελληνική μυθολογία κατακτά και το Netflix
Τα αδέρφια Παρλαπανίδη επιστρέφουν με τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Gods & Heroes»
Ο Τσάρλι και ο Βλας Παρλαπανίδης έγιναν γνωστοί μετά από την υπογραφή του σεναρίου των «Αθανάτων» το 2011, με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ πριν ακόμα αυτός γίνει Σούπερμαν. Τα δύο αδέρφια με καταγωγή από τη Σμύρνη, πέρασαν μερικά χρόνια στην Πάτρα και από εκεί βρέθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου έχτισαν σιγά-σιγά την καριέρα τους. Αυτή σταδιακά επεφύλασσε μερικές σπουδαίες στιγμές όπως την πρώτη τους επαφή με το Netflix με το σενάριο της ταινίας Death Note.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά οι δύο ομογενείς, που όπως είχαν δηλώσει παλιότερα, προτίμησαν να γίνουν φτωχοί μετανάστες στην Αμερική, από ότι φτωχοί μετανάστες στην Ελλάδα, ετοιμάζονται για το επόμενοι βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να φέρουν την ελληνική μυθοπλασία μέσω της animation σειράς «Gods & Heroes» στους δέκτες όλου του πλανήτη.
Το σενάριο τους για την σειρά κινουμένων σχεδίων εγκρίθηκε από την πλατφόρμα και προσεχώς θα δούμε θεούς και τέρατα της ελληνικής μυθολογίας να ζωντανεύουν μέσα από τα μάτια ενός νόθου γιου του Δία, που καλείται να βρεθεί εναντίον τους. Τα δύο αδέρφια είπαν για τη σειρά που θα κυκλοφορήσει αρχικά με 8 επεισόδια: «Θέλαμε να αφηγηθούμε εξ’ ολοκλήρου μια πραγματική ιστορία, όπως περιγράφεται στον αγαπημένο κόσμος της ελληνικής μυθολογίας. Είμαστε ευγνώμονες για το τόσο ξεχωριστό καστινγκ και για τους συνεργάτες μας στο Netflix και στην Powerhouse Animation (η οποία είναι υπεύθυνη για το Animation) που επεκτείνουν τα όρια των κινουμένων σχεδίων με ονειρικό τρόπο.
Παράλληλα έγινε γνωστό και το ποιοι θα χαρίσουν τις φωνές τους στους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας και ανάμεσά τους είναι επίσης μερικοί Έλληνες, όπως ο Ηλίας Τουφεξής (είχε επίσης δώσει τη φωνή του και στο Assassin’s Creed Odyssey), o Κρις Διαμαντόπουλος (Sillicon Valley) και η Μελίνα Κανακαρίδη (CSI New York), ενώ ξεχωρίζει και το όνομα της Μέιμι Γκάμερ (κόρη της Μέριλ Στριπ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαστε οικογένεια πια, είμαστε σόι κανονικό»
Με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης
Βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίσα Στάπλεϊ - Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου
Η επετειακή συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2026 - Τι περιλαμβάνει
Η νέα ντετεκτιβική εκδοχή του ανθρώπου-αράχνη με τον Νίκολας Κέιτζ εκτοξεύεται στην κορυφή - Ενθουσιώδεις κριτικές
Η νέα υπερηρωική σειρά δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις υπόλοιπες — και ο χαρισματικός Νίκολας Κέιτζ το απολαμβάνει
Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο
Ο Ουαλός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Τι αποκάλυψε ο Σαμ Λέβινσον
Ο Νίκολας Κέιτζ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο - Προβληματισμός για το υψηλό κόστος παραγωγής
Όσα συνέβαιναν στα γυρίσματα της σειράς «MobLand»
O Καρλ Ρινς φέρεται να υπεξαίρεσε 11 εκατ. δολάρια
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει πιο ώριμη και έτοιμη για γάμο
Eνόψει και της συμπλήρωσης 35 χρόνων από τη θρυλική καμπάνια της για τον Calvin Klein το 1992
Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αντέδρασε η οικογένειά της όταν παρακολούθησε τολμηρές σκηνές της στη σειρά
«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να είστε καλοί άνθρωποι», είπε
Kαθώς η τρίτη σεζόν του Euphoria έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις
«Αυτό το sex scene ήταν τόσο αντιαισθητικό», ανέφεραν στο Χ
Το πρώτο βίντεο με τη φρέσκια γενιά ναυαγοσωστών αλλά και αγαπημένους χαρακτήρες του παρελθόντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.