- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τανιμανίδης: Δεν έπρεπε να προβληθεί το ελληνοτουρκικό Survivor
Η ανάρτησή του στο Instagram - τι είπε ο πατέρας του παρουσιαστή
Ως Έλληνας με καταγωγή από τον Πόντο, ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης υποστήριξε με ανάρτησή του στο Instagram πως η παραγωγή έκανε λάθος με την προβολή των επεισοδίων από τον κοινό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων παικτών χθες και σήμερα, καθώς συμπίπτουν με την ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.
«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές» ανέφερε ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στους τηλεθεατές: «Κάποιοι μπορεί να παρακολουθήσετε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες ενός τηλεπαιχνιδιού, μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός... θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου».
Ο πατέρας του παρουσιαστή Στέφανος Τανιμανίδης είχε πει την Παρασκευή: «Ο Σάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται την κριτική. Δεν είναι εκτός κριτικής κανένας Θανάσης. Θεωρώ ότι είναι λάθος που σήμερα παραγωγός και κανάλι παίζουν την εκπομπή. Τον Σάκη τον ενημέρωσα εγώ χθες ότι θα παίξει η εκπομπή. Δεν το γνώριζε γιατί ήταν στο νοσοκομείο».
Επίσης είπε: «Οι φιλίες των λαών δεν συγκροτούνται πάνω στον καρσιλαμά, το ιμάμ μπαϊλντί, το ποδόσφαιρο και το Survivor. Συγκροτούνται μόνο με την αναγνώριση από πλευράς των θυτών, τα όσα έκαναν εις βάρος των θυμάτων τους. Εφόσον η Τουρκία παραδεχτεί τα όσα έχει κάνει εις βάρος μας, σταματήσει να κάνει τις ίδιες γενοκτονίες στο εσωτερικό της, τότε μόνο μπορεί να συγκροτηθεί ελληνοτουρκική φιλία. Το Survivor είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν έχουν ευθύνη οι συμμετέχοντες όταν δεν γνωρίζουν τι γίνεται».
Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram:
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Μάι 19, 2017, 5:58πμ PDT
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σειρά αποτελεί spin off του «Υellowstone»
Η σειρά στοχεύει σε μια ρεαλιστική και ιστορικά τεκμηριωμένη αναπαράσταση της Εποχής του Χαλκού
Η σειρά που αγαπήθηκε και ξεχώρισε όσο λίγες μπορούν στην εποχή του εφήμερου content, ρίχνει αυλαία αντάξια της ήδη εντυπωσιακής ιστορίας της
Όποιος χρεοκοπεί θα αποχωρεί από το παιχνίδι, μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής
Καθώς η εκπομπή δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία
Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του
Η ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Από τα Εξάρχεια της δεκαετίας του '80 μέχρι σήμερα, ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται πρόσωπα, ρόλους και ιστορίες
Η ανάρτησή του Έλληνα hair stylist
Το «Hacks» σημείωσε ρεκόρ ως κωμική σειρά
Η ελληνική μυθοπλασία στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, δεν έχει φτάσει στη «μεγάλη αφήγηση»
Τα επεισόδια που «στοίχειωσαν» τα παιδιά της εποχής
Στη διάθεση των συνδρομητών και οι 10 κύκλοι της αγαπημένης παρέας
Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης
Σειρά αργόσυρτη, με ερμηνείες άνισες, πλάνα στενά, να κόβουν διαρκώς τον ορίζοντα (χαρακτηριστικό της φτηνής τηλεόρασης) σαν να διαδραματίζονται όλα σε δυο μέτρα χώρο
Χαρακτήρες που δύσκολα μπορούμε να αγνοήσουμε
Ποια είναι η ιστορία της ηθοποιού που υποδύεται τη Φέι στη σειρά του HBO
Kαθώς το Love Island USA δοκιμάζει ένα διαφορετικό μοντέλο προβολής
Η πλατφόρμα παρουσίασε αποκλειστικό υλικό από την επιστροφή της βραβευμένης με Emmy σειράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.