- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Κλερ Άντεργουντ: Ο Τραμπ «αντιγράφει» το House of Cards (video, εικόνες)
Η Ρόμπιν Ράιτ στο Variety για τις σεναριακές δυσκολίες της 6ης σεζόν
Στην εποχή του Τραμπ το παλιό γνωμικό ότι «η ζωή είναι πιο παράξενη από τη μυθοπλασία» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το περιοδικό Variety φιλοξενεί στις σελίδες του την Ρόμπιν Ράιτ, τη γνωστή ψυχρή πρώτη κυρία του House of Cards, Κλερ Άντεργουντ.

Το πολιτικό δράμα του Netflix έχει επικριθεί από πολλούς κριτικούς της τηλεόρασης για την υπερβολή του στον τρόπο που επινοεί δολοπλοκίες, μικρά πραξικοπήματα και μαχαιρώματα στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου με πρωταγωνιστή τον μακιαβελικό, Φράνσις Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι). Αληθινοί γερουσιαστές, μάλιστα, έχουν πει ότι η αμερικανική πολιτική είναι πιο κοντά στο στιλ της κωμωδίας Veep του HBO, πολλές γκάφες και εκνευρισμένοι πολιτικοί που έχουν να αντιμετωπίσουν τη μια κρίση μετά την άλλη. «Ή τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα την εποχή των Ομπάμα και των Μπους», σχολιάζει το Variety.
Σήμερα, η πολιτική ζωή των ΗΠΑ έχει αλλάξει. Κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι που αφήνει πολλούς άφωνους και απροετοίμαστους. Η εποχή της χαλαρής πλευράς της πολιτικής έχει παρέλθει και ακόμη και το House of Cards δυσκολεύεται να ξεπεράσει σε μοχθηρία την πραγματικότητα. Όπως ομολογεί και η πρωταγωνίστρια και περιστασιακή σκηνοθέτιδα της σειράς Ρόμπιν Ράιτ: «Ο Τραμπ έχει κλέψει όλες τις ιδέες που είχαμε για την 6η σεζόν». Η 5η σεζόν κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 30 Μαΐου.

Η Ρόμπιν Ράιτ χαρακτηρίζει «δύσκολη» την πολιτική κατάσταση σήμερα και ομολογεί ότι δυσκολεύεται να χειριστεί τις ειδήσεις που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ. «Αναζητώ την ελπίδα για να πιαστώ από κάπου», προσθέτει η Αμερικανίδα ηθοποιός, διότι, «έχουμε ακόμη τέσσερα χρόνια μπροστά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Βοήθησε πολύ το διάβασμα. Δεν ήμουν ποτέ κοιλιόδουλος» είπε ο ηθοποιός
Συμμετείχε επίσης στο «Orange Is the New Black» σε 19 επεισόδια.
«Μας συγκλόνισε όταν μάθαμε ότι δεν είχε επιστροφή αυτό» εξομολογήθηκε ο ευρωβουλευτής
Το «The Apology», παραγωγής A24, εξασφάλισε παραγγελία δύο σεζόν από το Netflix
«Προσπάθησες να αλλάξεις όλα και στην προσπάθεια σου δυστυχώς σε "πρόδωσαν"»
Η κόντρα για τον ρόλο που δεν πήρε
Ξεκινά γυρίσματα το 2027 - Οι πρώτες πληροφορίες
Η αναφορά στον Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Άδωνι Γεωργιάδη
Η «Λωξάντρα» ήταν η τελευταία ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1980
Η ηθοποιός αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης – Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός στη σπονδυλική στήλη
Από την επιτυχία του Breaking Bad μέχρι τη δράση του για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, ο RJ Mitte άφησε το δικό του αποτύπωμα
Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό
Το αιχμηρό σχόλιο μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Η μαγική στιγμή που άλλαξε τα πάντα και την έκανε να χορέψει καταπληκτικά στο πρώτο live
Τα αστεία για τις σχέσεις της ηθοποιού
Ανοιχτό κάλεσμα για 500 κομπάρσους που θέλουν να συμμετάσχουν
Φινάλε έκανε το βράδυ της Τετάρτης η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών, από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.