Τεχνολογια - Επιστημη

Η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple (live)

Ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης φέρει τον τίτλο «California Streaming», σαν μια παραλλαγή του πασίγνωστου φολκ-ροκ χιτ «California Dreamin'». 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Apple logo
Apple © Unsplash

Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, η Apple παρουσιάζει τα νέα iPhone αλλά και άλλες συσκευές της εταιρείας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, ο πυρήνας της οποίας είναι, όπως πάντα, η παρουσίαση του νέου iPhone. Όπως γίνεται μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Στιβ Τζόμπς, το σόου έχει κεντρικό οικοδεσπότη τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Τιμ Κουκ, απευθείας από τα κεντρικά στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Στον πρόλογό του ο Τιμ Κουκ αναφέρθηκε σε συναρπαστικά νέα δεδομένα για τη συνδρομητική πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου, το Apple TV+. Το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα φιλμ και σειρές, με πρώτης γραμμής αστέρες, όπως ο Τομ Χανκς, η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρις Γουίδερσπουν κ.α.

Στη συνέχεια, ο Κουκ πέρασε στην παρουσίαση των νέων iPad (iPad 15 και iPad Mini), για τα οποία ανακοίνωσε ότι η Apple είναι υπερήφανη, διότι η δημοτικότητα των συσκευών καλπάζει. Μόνο την προηγούμενη χρονιά, σημειώθηκε αύξηση 40% στις πωλήσεις όλων των μοντέλων iPad παγκοσμίως. Όπως είναι φυσικό, τα νέα μοντέλα είναι βελτιωμένα σε ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων και λειτουργιών, πιστότητα γραφικών κ.λπ.

Σύμφωνα με το 9to5Mac που επικαλείται έκθεση του αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max θα είναι διαθέσιμα με 1 terabyte αποθηκευτικού χώρου για πρώτη φορά σε τηλέφωνο Apple.

Από την άλλη, με πρόσφατο δημοσίευμά του το Bloomberg αποκάλυψε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει μία πρωτοποριακή τεχνολογία, επιτρέποντας στο iPhone 13 να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει μηνύματα, ακόμη κι όταν το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται εκτός δικτύου.

Apple Event — September 14

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ