Τεχνολογια - Επιστημη

iPhone 11: «Υπέροχα εργαλεία για υπέροχα πράγματα»

Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές της ολοκαίνουργιας σειράς της Apple

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spring 2020

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στο κοινό τα νέα iPhone 11 με σύνθημα της βραδιάς: «Δώστε στους ανθρώπους υπέροχα εργαλεία και θα κάνουν υπέροχα πράγματα».

H Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPhone 11, μια αναβαθμισμένη εκδοχή δηλαδή της συσκευής XR με δύο κάμερες στο πίσω μέρος και με δυνατότητα λήψης καλύτερων φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στο κοινό τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max και το σύνθημα της βραδιάς ήταν: «Δώστε στους ανθρώπους υπέροχα εργαλεία και θα κάνουν υπέροχα πράγματα».

Οι πωλήσεις της Apple το περασμένος έτος κατέγραψαν σημαντική πτώση σε ρυθμούς γρηγορότερους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην αγορά.

21603018.jpg
Παρουσίαση των νέων iPhones / © EPA/JOHN G. MABANGLO


Η εταιρεία παρουσίασε επίσης τη νέα εκδοχή του έξυπνου ρολογιού της smartwatxh το οποίο χάρη σε μια πανίσχυρη μπαταρία θα τροφοδοτεί με ενέργεια το ρολόι επί 24 ώρες συνεχώς. Το δε υλικό κατασκευής του Apple Watch είναι πλήρως ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια και 499 για τα μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η τιμή του iPhone 11 θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.

Monika Bloody Sth

Στην παρουσίαση των νέων iPhone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον selfie φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση. Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.

O Τιμ Κουκ, παρουσίασε το iPhone Pro, το πρώτο μοντέλο με την σήμανση «Pro», δανεισμένη από τα ισχυρότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple. Tο iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις στις 5.8 και 6.5 ίντσες με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Το display θα έχει 1200 nits φωτεινότητα και 2.000.000 : 1 contrast ratio. Η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS. Θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 999 δολάρια.

Τέλος, τo Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα. Η Apple Arcade θα είναι προσβάσιμη από το tab Arcade στο App Store του iOS 13.

21603001.jpg
Παρουσίαση των νέων iPhones / © EPA/JOHN G. MABANGLO

21601843.jpg
Παρουσίαση των νέων iPhones / © EPA/JOHN G. MABANGLO

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κολοσσός τεχνολογίας και πληροφορικής σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά όχι ένα αλλά τρία νέα iPhone.

Και τα τρία μοντέλα αναμένεται να έχουν ανανεωμένες κάμερες και να κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα. Τα μοντέλα θα ονομάζονται iPhone 11, iPhone Pro και iPhone 11 Pro Max για να αντικαταστήσουν τα μοντέλα XS, XS Max και ΧR, αντιστοίχως.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ 2019 - World Alzheimer Month 2019 - Alzheimer Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ