Τεχνολογια - Επιστημη

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μίλησε για την live δολοφονία στο facebook (video)

Η δέσμευσή του για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
350231-726599.jpg
Mark Zuckerberg - facebook

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Inc Μαρκ Ζούκερμπεργκ υποσχέθηκε σήμερα ότι η εταιρεία του θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ανάρτησης βίντεο όπου καταγράφονται περιστατικά βίας.

Ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου του πλανήτη αναφέρεται στην ανθρωποκτονία ενός ηλικιωμένου στο Κλίβελαντ, την οποία μπορούσαν να παρακολουθούν οι χρήστες του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης για τουλάχιστον δύο ώρες.

Ο Ζούκερμπεργκ, που εκφώνησε μια ομιλία στο ετήσιο συνέδριο του Facebook για την ανάπτυξη λογισμικών, επισήμανε τα αισθήματα συμπόνιας των εργαζομένων της εταιρείας προς τους φίλους και την οικογένεια του θύματος, του Ρόμπερτ Γκόντγουιν Σρ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημόκριτος: Το νέο «σπίτι» της τεχνητής νοημοσύνης και η σύνδεση με τον «Δαίδαλο»
Δημόκριτος: Το νέο «σπίτι» της τεχνητής νοημοσύνης και η σύνδεση με τον «Δαίδαλο»

Μια υποδομή 8,5 εκατ. ευρώ συνδέει ερευνητές και επιχειρήσεις με την εθνική υπολογιστική υποδομή - Νέο ινστιτούτο για την ακεραιότητα, την ασφάλεια και την ηθική της έρευνας ανακοίνωσε ο Τάκης  Θεοδωρικάκος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY