Ταξιδια

Τσαρίτσανη Τράβελ

Τα φετεινά trends των διακοπών αλλάζουν, λόγω της οικονομικής κρίσης.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ Guide Summer 2010
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sicily-1801580_960_720.jpg

Τα φετεινά trends των διακοπών αλλάζουν, λόγω της οικονομικής κρίσης. Πολλοί εκδρομείς αναμένεται να προτιμήσουν φέτος το χωριό της γιαγιάς τους. Καλό φαγητό, κυρίως χυλοπίτες, τραχανάς και κατσικίσιο τυρί τύπου, υπέροχες θάλασσες, που φαίνονται σε απόσταση 50 χιλομέτρων από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία όταν είναι καθαρός ο καιρός, και το βράδυ πολλές επιλογές διασκέδασης.

Ξεφάντωμα μέχρι τις 9.30 στο καφενείο, με τον παπά, το δάσκαλο και τον ειρηνοδίκη, γύρω από τη λάμπα πετρελαίου. Γκεστ ο αγροφύλακας. Ακόμα, τηλεόραση με χιόνια στο σπίτι, κυρίως τα κρατικά κανάλια, ή για τους πολύ τυχερούς και κρατικά κανάλια των γειτονικών χωρών. Χαλαρώστε διαβάζοντας ξεχασμένα τεύχη της «Ραδιοτηλεόρασης» του 1985. Και για τους πιο ενεργητικούς υπάρχουν επίσης επιλογές για extreme sports, όπως συγκομιδή καρπουζιών και πλύσιμο με κόπανο στο ποτάμι.

Φέτος είναι επίσης in οι μικρές αποδράσεις στα βορινά δωμάτια του σπιτιού, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το ρεύμα από τη γραφική ανοιχτή μπαλκονόπορτα. Αφήστε τις έγνοιες της καθημερινότητας πίσω σας, ακούγοντας καλό μεσημεριανό ή και νυχτερινό σεξ από τον ακάλυπτο. Νιώστε την ανεπανάληπτη εμπειρία τού να καταβρέχετε τη βεράντα σας με το λάστιχο του ποτίσματος, και απολαύστε την 28η καλοκαιρινή επανάληψη του συναρπαστικού «Ρετιρέ».

Όσοι βρεθείτε στην Κρήτη μπορείτε να παρακολουθήσετε το Διεθνές Μίτινγκ Βαρδινοτάβλια 2010, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης το φεστιβάλ Χέβι Μέταλ στον Ασωπό και το Κάψιμο του Τραπεζίτη στην Ικαρία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ