Ταξιδια

Το πρώτο ξενοδοχείο μπύρας είναι γεγονός (εικόνες,video)

Ένας ξεχωριστός προορισμός για τους λάτρεις του δημοφιλούς ποτού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Brewdog - DogHouse Columbus Hotel

Πώς θα σας φαινόταν να μένατε σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο με την αγαπημένη σας μπύρα; Αν αυτό είναι ένα από τα όνειρα σας, τότε η εταιρεία BrewDog υπόσχεται να το κάνει πραγματικότητα.

Το ξενοδοχείο θα λέγεται «The DogHouse» και αναμένεται να χτιστεί στο Κολόμπους του Οχάιο στις ΗΠΑ και θα κοστίσει περίπου 7,3 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει crowdfunding καμπάνια από την προηγούμενη Παρασκευή ζωντανά στο Indiegogo, μια ιστοσελίδα που διενεργεί τις εν λόγω καμπάνιες. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν 75.000 δολάρια σε 30 ημέρες, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 40.000 δολάρια.

Ανάμεσα στις παροχές του ξενοδοχείου, περιλαμβάνονται και βρύσες - που θα «τρέχουν»μπύρα μέσα στα δωμάτια διαμονής - ψυγεία γεμάτα μπύρες στα μπάνια, υδρομασάζ με μπύρα ακόμη και σπα με βαρελίσια μπύρα, όπου θα προσφέρονται θεραπείες βασισμένες στη χρήση του συγκεκριμένου ποτού. Φυσικά η μπύρα θα είναι το ποτό που θα συνοδεύει κάθε γεύμα του επισκέπτη από το πρωινό έως το βραδινό.

The DogHouse Hotel

Σε δήλωση του ο Τζέιμς Βατ, συνιδρυτής και διευθυντής της BrewDog ανέφερε: «Οι φίλοι της μπύρας σε όλο τον κόσμο παρακαλούν για ένα ξενοδοχείο μπύρας από την πρώτη στιγμή που ανεβάσαμε την ιδέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε θα ξεκινήσουμε το πιο φιλόδοξο πλάνο που έχουμε σκεφτεί ποτέ, με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας των φίλων της μπύρας».

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει για το κοινό στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018.

The DogHouse Hotel

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ