Σεξ

Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερες σεξουαλικές ορμές από τους άντρες σύμφωνα με νέα μελέτη

Καταρρίπτεται ο μύθος του «μανιακού» αρσενικού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368517-761771.jpg

Το στερεότυπο πως οι άνδρες είναι διαρκώς πεινασμένοι για σεξ, φαίνεται πως δεν ισχύει πλέον, σύμφωνα με τα ευρήματα μελέτης που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι γυναίκες αγαπούν το σεξ πολύ και ίσως το θέλουν περισσότεροι από ό,τι οι άνδρες, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των ερωτηθέντων.

Η Voucher Codes Pro διερεύνησε τις περιπτώσεις 2.383 ενήλικων βρετανών που διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις. Το 59% των γυναικών απάντησε πως θέλουν περισσότερο σεξ από όσο έχουν στην καθημερινότητά τους, με το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες να είναι 41%. Μια διαφορά 18 ποσοστιαίων μονάδων που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Επιπλέον το 21% των ζευγαριών μαλώνει για το γεγονός πως δεν κάνουν αρκετό σεξ ενώ λιγότερο από 60% των ερωτηθέντων απάντησαν πως η σεξουαλική τους ζωή ήταν ελλιπής.

Οι ερευνητές ζήτησαν από τους ερωτηθέντες να απαντήσουν τι έχει χαθεί από το «μήνα του μέλιτος» που περνά μια νεοσύστατη σχέση.

Οι κορυφαίες απαντήσεις ήταν ότι «κάναμε περισσότερα αυθόρμητα πράγματα μαζί» (36%) και ότι «μαλώναμε λιγότερο» (33%).

Το 7% εκείνων που δήλωσε πως δεν έχει το σεξ που επιθυμεί με το σύντροφό του αποκάλυψε πως το βρήκε εκτός σχέσης, ενώ το 40% απάντησε πως αναπληρώνει την έλλειψη κοιτάζοντας περιεχόμενο για ενηλίκους στο διαδίκτυο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ