Σεξ

Στα αναίσθητα…

351109-728400.jpg
Στέλλα Αλαφούζου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365961-756868.jpg

Της ήταν αδύνατον να καταλάβει γιατί τον έπιανε βήχας κάθε φορά που άπλωνε στα σχοινιά για να στεγνώσει το ροζ μπλουζάκι του. Ο μυστηριώδης γείτονας στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δεν ήταν ένας παραθεριστής σαν όλους τους άλλους. Χωρίς γυναίκα, χωρίς παιδιά, μόνος σε ένα δωμάτιο. Άραγε είχε βαλίτσα μαζί του; Τα μόνα ρούχα που είχε δει η Λίζα πάνω του, ήταν δυο καρό μαγιό σε στυλ βερμούδας, ένα ροζ και ένα μπλε μπλουζάκι. Έξω αυτός δεν πρέπει να έβγαινε ποτέ ή τουλάχιστον η Λίζα δεν τον είχε εντοπίσει. Όλη τη μέρα στο μπαλκόνι, με laptop και ένα βιβλίο με χρώματα. Γιατί έπρεπε να κλείσει ένα πολυτελές δωμάτιο με δική του πισίνα για να περάσει τόσο ξενέρωτα τις διακοπές του;

Η Λίζα τον σκεφτόταν αλλά τον αγνοούσε. Πλατσούριζε στα δικά της τα νερά και ούτε γύριζε να τον κοιτάξει. Μόνο τις φορές που τον έπιανε ο βήχας, γύριζε το κεφάλι της, στοιχηματίζοντας πως θα τον δει να απλώνει το ροζ μπλουζάκι. Μεταξύ τους είχε εδραιωθεί μια μυστική, ξεκάθαρα ανώμαλη κατάσταση ή απολύτως τίποτα. Ήταν όλα τυχαία και όλα καλά!

Στην επιστροφή από τις διακοπές το αεροπλάνο παράλογα άδειο. Μόνοι επιβάτες η Λίζα και ο μυστηριώδης τύπος. Η τύχη τους ήθελε να κάθονται και δίπλα δίπλα. Αυτός αδιάφορος κάτι διάβαζε στο laptop όσο η Λίζα αποφάσιζε ότι θα έκανε εκείνο το ταξίδι όσο κι αν η λογική της της έλεγε πως όλο αυτό το είχε στήσει ο ίδιος και άρα η ιδέα να βρεθεί στον αέρα μαζί του δεν θα ήταν καλή. Το αεροπλάνο απογειώθηκε, πήρε ύψος και κάπου εκεί χαμήλωσαν τα φώτα.

«Εγώ το έστησα αυτό. Έκλεισα ένα ολόκληρο αεροπλάνο για να βρεθώ ψηλά μαζί σου», της είπε.

«Μπορώ να το καταλάβω», του απάντησε.

Η αεροσυνοδός τους κοίταζε σαν να διψούσε για τη στιγμή που οι σκηνές θα γίνονταν ακατάλληλες υποχρεώνοντάς την να αποσυρθεί.

«Θέλεις να την διώξω;», ρώτησε εκείνος το Λιζάκι.

«Τι εννοείς;», αποκρίθηκε η Λίζα, βάζοντας το χέρι της κάτω απ’ το laptop του και μέσα στο μαγιό του. Τα δάχτυλά της τον τρέλαιναν τόσο που ο οργασμός του έγινε ένα με τις αναταράξεις… Το λερωμένο χέρι της καθαρίστηκε πάνω στο ροζ μπλουζάκι του.

«Να το βάλεις στο πρόγραμμα για τα… αναίσθητα», του ψιθύρισε και άλλαξε θέση. Ωραία πτήση!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ