- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο πιο groove dj του πλανήτη θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη για ένα κυριακάτικο απόγευμα, στις 12 Νοεμβρίου, στο χώρο του Toms Flagship Store. Γεννήθηκε τη δεκαετία του ’60 και ξεκίνησε να συλλέγει και να παίζει δίσκους από πολύ μικρή ηλικία, αφού αυτό ήταν και είναι το μεγαλύτερό του πάθος. Χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξή του λέει πως η μητέρα του, του έφερε ένα σετ από Technics ΜΚ2 πικάπ, και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία…
Έχει ταξιδέψει σαν headliner στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ανά την υφήλιο και με τα μοναδικά του σετ έχουν χορέψει οι πάντες που βρέθηκαν στο dancefloor. Παραγωγός, επιμηλητής συλλογών, συλλέκτης δίσκων και με χαρακτηριστικό του την αγάπη του για τη soul, funk και underground disco μουσική, o Sadar Bahar από το Σικάγο έρχεται καλεσμένος σε ακόμη ένα Breakfast Club της δημιουργικής ομάδας Soulfood Thessaloniki (StreetFood Festival, Beer Festival, Coffee & Brunch Festival) αλλά και της ομάδας Diversity Berlin, που έχει ξεκινήσει τα «διαφορετικά» της πάρτι στη γερμανική πρωτεύουσα εδώ και έναν χρόνο.

Ο μοναδικός ήχος αυτού του μύθου πήρε το όνομα "Soul In The Hole", αφού τα τραγούδια με σπάνιο groove ήταν και είναι αυτά που ψάχνει και μιξάρει, όταν ακόμα και τώρα οι περισσότεροι djs συνεχίζουν σε house techno και ηλεκτρονικά μονοπάτια.
Την ολοήμερη μουσική γιορτή απαρτίζουν οι Stratos, Chris Ex, C Senior, Demis S και Miles Ød, αλλά και το Breakfast Box μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, που περιλαμβάνεται στην τιμή του εισητηρίου των 6 ευρώ. Eισιτήρια στο δισκάδικο Λωτός (Σκρά 7), στο κατάστημα Toms (Τσιμισκή 22), στο Πικαπ (Ολύμπου 57), αλλά και στην είσοδο της εκδήλωσης.
Youtube Sadar Bahar at Boiler Room Dekmantel 2016:
Fb Event, εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τους πολλούς είναι ένα μπαρ, για κάποιους μια ιδέα
Τιμή και δόξα στον άνθρωπο που πέρασε τη Θεσσαλονίκη στην επόμενη φάση της
Εναλλακτικός τίτλος: Έχω ένα πρόβλημα για κάθε σας λύση
Από το Big Ben στο Λονδίνο μέχρι τον αστρονομικό πύργο της Πράγας, αυτά τα ρολόγια δεν δείχνουν απλώς την ώρα, είναι τοπόσημα
«Οι αργόσχολοι μαζεύτηκαν και κοίταζαν τα αυγά, με κέλυφος βέβαια, να ρίχνονται στο σκάμμα»
Ένα μήνυμα προστασίας για τη νανόχηνα και τα μεταναστευτικά πουλιά
Ποια σενάρια διακινούνται για την τύχη του
«Ξυπνάτε από τα μνήματα αδικοσκοτωμένοι / Να δήτε την πατρίδαν σας απελευθερωμένη. / Ξυπνάτε από τα μνήματα, δεν είσθε πια ραγιάδες / Ξυπνάτε κι ήρθ’ η λευθεριά, έφυγαν οι αγάδες»
Ο ναός του Αγίου Δημητρίου είναι σαν χρονοκαψούλα, μέσα του συνυπάρχουν, αλληλεπιδρούν και νοηματοδοτούν η μια την άλλη οι μεγάλες ιστορικές στιγμές που σημάδεψαν τη Θεσσαλονίκη
Αισιόδοξο το παρόν, λαμπερό το μέλλον. Στοίχημα;
Τι χρωστάει η Θεσσαλονίκη στη δόκιμη καλόγρια Λουίζα Σανκιόνι;
Φρέσκα πράγματα, καινούργια στέκια, ωραίες φάσεις
Επόμενη στάση: μητροπολιτικό πάρκο
Ιστορίες από τον αφρό των ημερών
Οι φυλές που τις προτιμούν, τα έργα που ετοιμάζονται
Και το χρωστάει στους επισκέπτες της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.