- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, αλλά και της ανάπλασης της οδού Πανεπιστημίου και μετά την επιτυχία των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης (18/09/2010), διοργανώνεται νέα σειρά εκδηλώσεων υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (και τους εποπτευόμενους φορείς τους) με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ειδικότερα, προγραμματίζεται για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης, η απόδοση της Πανεπιστημίου στους πολίτες, μια προσπάθεια που θα συντελέσει σημαντικά σε μία νέα αντίληψη για τον δημόσιο χώρο και θα δώσει νέα πνοή στο κέντρο της Αθήνας.
Η Πανεπιστημίου θα είναι ελεύθερη για τους πολίτες και κλειστή για τα οχήματα από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Κυριακής από το Σύνταγμα έως την Ιπποκράτους.
Στη διάρκεια της ημέρας θα αναπτυχθούν πολιτιστικές, οικολογικές και κοινωνικές δράσεις με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μουσικών του δρόμου, καλλιτεχνών, ποδηλατών, σκακιστών και άλλων φορέων.
Ξεχωριστό κομμάτι θα αποτελούν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.
Αφήνουμε το αυτοκίνητό μας, χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να απολαύσουμε το κέντρο της πόλης αλλιώς.
0
false
18 pt
18 pt
0
0
false
false
false
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η άγνωστη τεχνική κυνηγιού που κατέγραψαν επιστήμονες
Η επιχείρηση συνεχίζει σήμερα την πορεία της με την τρίτη γενιά
Τι πρέπει να προσέξετε τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού
Τι άλλαξε μέσα σε έναν χρόνο
Οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων
Η Λέρος αποκτά δύο νέες μονάδες αφαλάτωσης και νέους αγωγούς
Αυξήθηκε ο προϋπολογισμός
Γιατί βάζει πλώρη προς τουριστικά θέρετρα
Διαθέτουν οκτώ αισθήσεις, θυμούνται σχήματα για σχεδόν έναν χρόνο
Το λάθος που κάνουμε όλοι
Πού έφτασε η μέση θερμοκρασία
Προειδοποίηση για ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα
Ο κίνδυνος σύμφωνα με τους επιστήμονες
Πώς ο αέρας που αναπνέουμε αποκαλύπτει τις ανισότητες μιας πόλης
Μελέτη του World Weather Attribution δείχνει ότι το φαινόμενο θα ήταν αδύνατο χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση
Η λειψυδρία δεν είναι φυσική καταστροφή, είναι μια δοκιμασία διακυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.