21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

Uncle Chronis Tattoo: Η τέχνη του tattoo από την πιο έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα στην πόλη!

Όταν λέμε ότι οι άνθρωποι εκεί είναι καλλιτέχνες, το εννοούμε

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Uncle Chronis Tattoo
Uncle Chronis Tattoo
Uncle Chronis Tattoo
Uncle Chronis Tattoo
  • Φανερωμένης 7
  • 2114007736

Uncle Chronis Tattoo στον Χολαργό: από τα παλαιότερα tattoo studio της Αθήνας

Πόσες φορές το σκέφτηκες αλλά τελευταία στιγμή δίστασες γιατί σε έπιασαν οι ανασφάλειές σου και κυρίως αυτές που σχετίζονται με την υγιεινή και το αισθητικό του τελικού αποτελέσματος; Εάν το θέλεις, λοιπόν, με την προϋπόθεση να νιώσεις και να είσαι ασφαλής για τα δύο αυτά, τότε μία επίσκεψη στο Uncle Chronis Tattoo μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην επιθυμία σου για ένα μικρό ή μεγάλο σύμβολο που λέει κάτι σε σένα και θέλεις να κοσμήσει το δέρμα σου.

Σε αυτό το έμπειρο Tattoo Studio που βρίσκεται στον Χολαργό από το 2009, σε περιμένει o Uncle Chronis, ο πιο παλιός piercer με 24 χρόνια προϋπηρεσίας και η πιο εξειδικευμένη ομαδάρα καλλιτεχνών: Simoni Gruper, Tasos Xy, Katerina Kontodima, Mattylism, Antony Stone, Frag, Chaostouched, Stella Tzouvi, Finilines, Stefanos G, Dimitris RTB, Noski – που είναι πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία και να μεγαλουργήσουν μόνο για σένα!

Στα 460 τ.μ. του φανταστικού χώρου θα διακρίνεις –πέρα από τη γεμάτη good vibes αισθητική– δύο πράγματα: την άψογη οργάνωση και την καθαριότητα. Τα πάντα εκεί περνάνε από υγειονομική φροντίδα νοσοκομειακού επιπέδου και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λάβεις την απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία που σου αξίζει.

Όταν λέμε ότι οι άνθρωποι εκεί είναι καλλιτέχνες, το εννοούμε. Όλοι έχουν ταξιδέψει στα άδυτα αυτής της πανάρχαιας τέχνης και γνωρίζουν τεχνικές και τρόπους έκφρασής της σε τέτοιον βαθμό που αυτά που δημιουργούν είναι ζωντανά έργα υψηλής αισθητικής. Ό,τι κι αν έχεις φανταστεί, δει, ονειρευτεί, εκεί μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ειδικεύονται σε όλες τις τεχνοτροπίες: ρεαλιστική αποτύπωση, neotradiotional ζωγραφική αισθητική, old school, japanese tattoo, blackwork, ornamental είναι μερικές από τις «σχολές» που θα δεις να ζωντανεύουν πάνω σου! Στον χώρο θα βρεις ακόμα πολλά ερεθίσματα έμπνευσης για να σκεφτείς ή να ανακαλύψεις επιτόπου ποιο θες να είναι το δικό σου ξεχωριστό σημάδι. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι, όταν το πάρεις απόφαση, εκεί θα ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, και αυτό γιατί θα νιώσεις αμέσως ότι μπαίνεις σε μια φιλική παρέα που θα σου δώσει την απόλυτη θετική ενέργεια!

  • Φανερωμένης 7
  • 2114007736

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ