21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

White Spoon coffee Food cocktails: Eξαιρετικό brunch, νόστιμο φαγητό και κοκτέιλ

Ένα από τα πιο φημισμένα στέκια στα βόρεια για ολοήμερη απόλαυση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
White Spoon coffee Food cocktails
White Spoon coffee Food cocktails
White Spoon coffee Food cocktails
White Spoon coffee Food cocktails
  • Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1
  • 2106533645

Στο White Spoon coffee Food cocktails για brunch, γεύμα και cocktails

Δώδεκα χρόνια είναι ένα από τα πιο φημισμένα στέκια στα βόρεια για ολοήμερη απόλαυση, με φανατικό κοινό που σπεύδει για να το βρει από όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης. Εκεί, για αρχή θα απολαύσεις εξαιρετικό πρωινό και brunch και θα πιεις special cafe φτιαγμένο από έμπειρους baristas. Τα pancakes –που θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε– είναι χειροποίητα από την αρχή μέχρι το τέλος, εξαιρετικά αφράτα και γευστικά, που θα εθιστείς. Στην κατηγορία του brunch θα απολαύσεις και εξίσου νόστιμα πιάτα με αυγά όπως είναι το άχαστο κροκ μαντάμ. Για το γεύμα σου, δεν θα παραλείψεις να δοκιμάσεις επίσης χειροποίητο και πεντανόστιμο μπέργκερ αλλά και εξαιρετική πίτσα to share.

Στον όμορφο και κομψό χώρο του, όπου το industrial και homey στοιχείο δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για όλες τις ώρες της ημέρας, θα έχεις επίσης την ευκαιρία, σαν πέσει το βραδάκι ή από νωρίς αν είσαι early drinker, να γευτείς εκλεκτά signature cocktails που και αυτά είναι από την αρχή μέχρι το τέλος χειροποίητα, γιατί το μπαρ δεν είναι τυχαίο και έχει φιλοσοφία που λέγεται zero waste - τίποτα δεν πετιέται, όλα χρησιμοποιούνται σε διάφορες παρασκευές.

Tις βραδιές απογειώνoυν από τις 8 το βράδυ διαφορετικοί dj's με μουσικάρες. Αν λοιπόν ο δρόμος σου σε βγάλει στον Χολαργό, το White Spoon εκεί και σε περιμένει!

  • Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1
  • 2106533645

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου