21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

Τα Παπάκια: Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της

Η ζωή είναι ωραία, αλλά είναι και πολύ νόστιμη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Παπάκια
Τα Παπάκια
Τα Παπάκια
Τα Παπάκια

Στα Παπάκια για brunch το πρωί, γευστικό και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα μέχρι το απόγευμα, ή ένα πλήρες βραδινό γεύμα το βράδυ

Εδώ στα Παπάκια λένε πως η ζωή είναι ωραία, αλλά είναι και πολύ νόστιμη! Καλαίσθητο, με ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι να δεσπόζει στον εσωτερικό χώρο αλλά και τραπεζάκια έξω, τα Παπάκια είναι ένα εξαιρετικό all day εστιατόριο, με ανθρώπους που δίνουν έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και στη φιλοξενία.

Η μέρα εδώ ξεκινάει από νωρίς, από τις 10 το πρωί, με καλοφτιαγμένο καφέ, αλλά και με δυναμωτικό brunch, το οποίο σερβίρεται έως τη 1 μετά το μεσημέρι. Θα βρείτε επιλογές όπως τα τέλεια pancakes με φυστικοβούτυρο, μέλι και φρούτα εποχής, αλλά και τα φοβερά ρολάκια ομελέτας με σολομό, τυρί κρέμα, σόγια και baby σαλάτα.

Η κουζίνα, με μεσογειακό χαρακτήρα, θα σας προτείνει στη συνέχεια ολοκληρωμένες προτάσεις είτε για ένα ελαφρύ μεσημεριανό είτε για ένα γεύμα στη συνέχεια της ημέρας. Δοκιμάστε το απολαυστικό ριζότο με ποικιλία μανιταριών, την αξεπέραστη σπαλομπριζόλα 700 γραμμαρίων που σερβίρεται σε καυτό μαντέμι με ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες, την πεντανόστιμη καρμπονάρα με φρέσκα στριφτάρια, κρόκο αυγού και απάκι, αλλά και ένα burger που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε ψωμί μπριός, μετσοβόνε, μαγιονέζα, τρούφα και πατάτες τηγανητές!

Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε άψογα με κάποιο κρασί από την ενημερωμένη wine list. Κρατήστε και λίγο χώρο για ένα γλυκό, είναι όλα τους υπέροχα! Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 3 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ