21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

Van garde Drinks & Bites: Ένα ανατρεπτικό street café ήρθε στο Χαλάνδρι

Η καλύτερη επιλογή σου πριν και μετά τη δουλειά, στη βόλτα με την παρέα σου ή μόνος πρωί και απόγευμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Van garde Drinks & Bites
Van garde Drinks & Bites
Van garde Drinks & Bites
Van garde Drinks & Bites

Van garde Drinks & Bites: Για ποιοτικό καφέ και brunch στο Χαλάνδρι

Ο Βαγγέλης, ο Αλέξης και ο Νίκος (aka VAΝ), τρεις φίλοι και συνεργάτες που βρίσκονται πίσω από την τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα «Ουζερί ο Μήτσος», εμπνεύστηκαν ένα ιδιαίτερο στέκι στην καρδιά του Χαλανδρίου με εκλεκτό καφέ και γνήσια urban εμπειρία.

Η Qualita Unica δημιούργησε ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρμάνια της για να απογειώσει το Van Garde. Ένα χαρμάνι σοκολατένιο, βραζιλιάνικο, 100% Arabica, με επίγευση ξηρών καρπών. Η εμπειρία, όμως, δεν σταματάει στον καφέ σου. Νόστιμες street παρασκευές, έξυπνο «brunch στο χέρι», λαχταριστά σνακ και ιδιαίτερα ροφήματα.

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα signature Vangarde loafs, αφράτα brioche ψωμάκια με ξεχωριστές γεύσεις από επιλεγμένα και φρέσκα υλικά που θα συνοδεύσουν τον καφέ σου ή ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα από την τοπική ζυθοποιία Αναστασίου. Η καλύτερη επιλογή σου πριν και μετά τη δουλειά, στη βόλτα με την παρέα σου ή μόνος πρωί και απόγευμα.

Δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε τον avant garde χώρο ο οποίος θα σε μεταφέρει έστω για λίγο ή πολύ στην καρδιά της πρωτεύουσας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ