- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Γλυφάδα: Μια παιδική χαρά υπερπαραγωγή βγαλμένη από παραμύθι
«Ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη»
Γλυφάδα: Άνοιξε για το κοινό μια παιδική χαρά υπερπαραγωγή – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου – Δείτε τις εικόνες.
Στην πλατεία που περιβάλλεται από τις οδούς Ξάνθου, Ζαμάνου και Οινόης στη Γλυφάδα, τα παραμύθια ζωντανεύουν και τα παιδιά ζουν ό,τι έχουν ονειρευτεί. Στην πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει πρότυπες υποδομές για όλες τις ηλικίες, έρχεται να προστεθεί μια κατασκευή που θα γράψει τη δική της ιστορία. «Το παραμύθι για τα παιδιά μας στη Γλυφάδα συνεχίζεται! Ένα ακόμα κεφάλαιο, μια ακόμα μικρή παραμυθούπολη -στην Πλατεία Ρίτσου- για την οποία δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι. Με πολλή φαντασία και μπόλικο μεράκι. Με αγάπη για τα παιδιά μας που από σήμερα μπορούν να την απολαμβάνουν. Μια παραμυθένια πλατεία, ανάμεσα στις οδούς Ξάνθου, Ζαμάνου και Οινόης. Με πολύ πράσινο και υπέροχα παιχνίδια. Πάντα με τη μέγιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε πρόβλεψη που απαιτείται για την πιστοποίηση και την ασφάλεια των παιδιών μας. Με τις καλύτερες προδιαγραφές στα υλικά και στις κατασκευές», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Όπως βλέπετε και στις εικόνες, προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι και κάθε καινούργια μας παιδική χαρά να είναι πιο όμορφη και πιο πρωτότυπη από τις προηγούμενες! Και κάτι αρκετά χρηστικό για τους γονείς: Τις ώρες της ημέρας που ο ήλιος είναι ψηλά, προτιμήστε και αυτή τη παιδική χαρά - έχει πολλή φυσική σκίαση, χάρη στα μεγάλα δέντρα που την περιβάλλουν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά στην ομάδα της εταιρείας "Ηλιαχτίδα" και ξεχωριστά στον σπουδαίο επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη. Ευχαριστώ τους μηχανικούς μας, τους εργαζομένους στα συνεργεία μας, τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη. Η παιδική μας χαρά στην πλατεία Ρίτσου έχει πλέον κάτι από τον στίχο του μεγάλου μας ποιητή: "Ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη"».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Παραδόθηκε το έργο που σχεδίασε η Ελευθερία Ντεκώ
Ένα διαφορετικό πρωινό με την ενέργεια της Protergia, καφέ από τον Jacobs, μουσική, δώρα πολύ καλή διάθεση
Στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων η εκδήλωση για τις βιώσιμες μετακινήσεις - Ελεύθερη είσοδος
Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς
Ορίζοντας ολοκλήρωσης το 2029
Oι ηλεκτρικοί «κυνηγοί» θα καθαρίζουν και γκράφιτι
Όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και της Πρωτοβουλίας Αθήνα21
Περισσότεροι από 25.000 χρήστες την έχουν ήδη «κατεβάσει»
Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων για τις δημοτικές υποδομές φόρτισης
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στην Ακαδημίας 78, υποδέχεται το κοινό από τις 18:30, με μια βραδιά αφιερωμένη στο παιχνίδι, την παρέα και τη διασκέδαση.
Ένα παγκάκι που αλλάζει την οπτική που βλέπουμε την πόλη
Ένας κόσμος κρυμμένος πίσω από τις προσόψεις των παλιών σπιτιών, εκεί όπου κινούνταν οι οικιακές εργάτριες και αποτυπωνόταν ο κοινωνικός διαχωρισμός μιας άλλης εποχής
Ραντεβού την 1η Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 11:00. Καφές στο χέρι, live μουσική και ενέργεια στο φουλ.
Η πρωτεύουσα αποκτά τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης φορτιστών
Η καθημερινή ζωή της παλιάς Αθήνας μέσα από τους πλανόδιους επαγγελματίες, τις φωνές, τα επαγγέλματα και τις μικρές ιστορίες των δρόμων της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.