Ένα καλό της κρίσης είναι ότι αρκετοί νέοι άνθρωποι πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν να εκφράζονται, ο καθένας με τον τρόπο του. Βλέπουμε να δημιουργούνται εταιρείες με ιδιαίτερο στιλ και σήμερα σας παρουσιάζουμε το project τεσσάρων Ελλήνων σχεδιαστών. Ο Σκούταρης Βαγγέλης, η Αιμιλία Παπαδοπούλου, ο Ζάχος Σταθόπουλος και η Μαρία Καλοζούμη μάς μεταφέρουν την αγάπη που έχουν για το old school skateboarding και το surfing, παρουσιάζοντάς μας τα δικά τους street cruisers.

«Είμαστε μια παρέα από surfers. Με αφορμή την προσωπική ανάγκη και χρήση ήρθε η ιδέα, μετά από πολλή δουλειά έφτασε ο τελικός σχεδιασμός και στη συνέχεια το προϊόν. Πρόκειται για custom σανίδες που βασίζονται στην ποιότητα του σχεδιασμού και των καλών σε ποιότητα υλικών. Κουβαλάμε αρκετά φανερά την αισθητική από την κουλτούρα surf/skate των δεκαετιών 60s και 70s, μέσα από 3 χαρακτηριστικά “shapes” (σχήματα σανίδας). Σίγουρα αρκετοί θα αντιληφθούν ότι είμαστε επηρεασμένοι από την αισθητική κουλτούρα του old school skateboarding & longboards στην Αμερική. Μετά από έρευνα στο εξωτερικό για τρόπους υλοποίησης street cruisers και όχι μόνο, δουλέψαμε, κάναμε λάθη και φτάσαμε στην υλοποίηση ενός τελικού προϊόντος.
Στο project συμμετέχουν graphic και product designers με έδρα την Αθήνα και τη Σύρο. Έχουμε συνεργαστεί με καλλιτέχνες που έχουν δημιουργήσει εικαστικά για τις σανίδες μας, μεταξοτυπίες & γραφίστες (Tind, Fuzzink, Black Margin & YaMel). Πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο www.pegleg.gr και στο www.facebook.com/peglegcruiser. Ευχαριστούμε πολύ. Κeep push!»
Make Love not War από το AXE
Το Axe, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του αρώματος, Axe Peace, στέλνει το δικό του μήνυμα αγάπης και ειρήνης μέσα από μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στην "καρδιά" της πόλης, η υλοποίηση της οποίας έγινε από την ομάδα Urbanact.
Το εικαστικό αποτέλεσμα, κρυμμένο πλέον, θα αποκαλυφθεί στις 8 Ιουλίου στην πλατεία Κεραμικού.
Η Urbanact θα συνεχίζει να στηρίζει τους καλλιτέχνες της street art σκηνής της Ελλάδας, δίνοντας μέσα από ποικίλους δρόμους ευκαιρίες για συμμετοχή και εικαστική δημιουργία.
Κέρδισε εδώ διπλές προσκλήσεις για το μοναδικό #AXEPeaceParty, την Τρίτη 8/7 στις 19.00, στο Hoxton.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό, προσβάσιμο και φιλόξενο χώρο για το κοινό της Αθήνας όλες τις εποχές του χρόνου
Με ποικιλίες κρασιών από όλο τον κόσμο και φαγητό που θες να ξαναπαραγγείλεις
Τι συμβαίνει και τι πρέπει να αλλάξει - Το παράδειγμα της οδού Πανεπιστημίου
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Ένας όμιλος που μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι
O Δήμαρχος Αθηναίων μιλά στην Athens Voice για το πώς η πόλη μεταμορφώνεται σε ένα «κέντημα γιορτής» τα φετινά Χριστούγεννα
Αθόρυβα πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο drone show της πόλης.
Εκατοντάδες φαναράκια από μικρούς και μεγάλους έδωσαν χρώμα τον ουρανό
Μουσική και Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
To glo έκανε το κέντρο της πόλης να «ανθίσει»
Η αθηναϊκή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι
Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η δράση
500 θέσεις στο κέντρο και δύο ώρες δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου
Standup, έντεχνα, pop και μουσικοθεατρικές παραστάσεις συνθέτουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που διαμορφώνει τον ρυθμό του χώρου
Η φάρμα της ευγένιας και της αγάπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.