- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κυψέλη είναι «σούπερ» και το 2020
H πρώτη, ανανεωμένη «Σούπερ Κυψέλη» της χρονιάς, από το Impact Hub Athens
Ραντεβού στην 1η Σούπερ Κυψέλη του 2020, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ξανά το εμπορικό κέντρο της περιοχής και μας «προσκαλεί» στην πιο ανατρεπτική συνάντηση, στη «Σούπερ Κυψέλη».
Δημιουργικοί Κυψελιώτες και επιχειρηματίες από όλες τις γειτονιές του αθηναϊκού κέντρου φιλοξενουνται στο «σούπερ επιχειρηματικό» φεστιβάλ της Αγοράς και γίνονται «ένοικοί» της για μια μέρα. Συμμετέχουν έτσι σε μια μεγάλη pop up αγορά, που επαναπροσδιορίζει τους δεσμούς της περιοχής και δίνει νέα ταυτότητα σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της παλιάς Αθήνας.
Στην πρώτη «Σούπερ Κυψέλη» της χρονιάς, νέα πρόσωπα θα βρίσκονται εκεί για να επιδείξουν την τέχνη τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αποκαλύπτοντας όλους τους «κρυμμένους θησαυρούς» που μπορεί κανείς να βρει «στην πιο κουλ γειτονιά» της Αθήνας.
Σπάνιοι δίσκοι απο το Discos Afrikana και το Entropia Records αλλά και σούπερ χαλαρωτικό cbd σε διάφορες μορφές από το Fusion Seeds, μοναδικές εκδόσεις από το βιβλιοπωλείο Meteoritis και το Βιβλιοπωλεία Ατραπός/ Atrapos bookstores, άνθη και φυτά και άλλα ρομαντικά δώρα από το Aloi Flowers Collection, χειροποίητα κοσμήματα από το Pepeyoyo και το Psi.Pse.Li, ρούχα και αξεσουάρ από το Δώρα με Γούστο, ανακυκλώσιμα παιχνίδια από το Cado Paradiso, καλλυντικά και σαπούνια και αντίκες από το Παλαιοπωλείο Θωμάς, όλα στη «Σούπερ Κυψέλη».
Τα «σούπερ» προϊόντα θα πλαισιώσουν γεύσεις και μυρωδιές από τις κρέπες, τις βάφλες και τα pancakes που θα ετοιμάζει το γειτονικό Γαλατσιώτικο IceCube, ξηροί καρποί από το Melisa και Gluhwein απο την καντίνα της Αγοράς.
Αυτή η ιδιαίτερη «Σούπερ Κυψέλη» θα φιλοξενήσει ακόμη ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα από το «Μποστάνι» και άλλες παράλληλες δράσεις για όλα τα ηλικιακά groups, όπως ένα mini τεστ μνήμης από την Ψυχογηριατρική Εταιρεία Νέστωρ, επιτραπέζια παιχνίδια από το Κοινοτικό κέντρο Πυξίδα και καλλωπισμό από το Κυψελιώτικο κομμωτήριο Christine Beauty. Το Goethe-Institut μαζί με τους επισκέπτες του φεστιβάλ θα σχεδιάσει σούπερ καρτ ποστάλ και αφίσες, σε στιλ Bauhaus.
*Αν θέλετε να είστε ένα από τα πρόσωπα της “Σούπερ Κυψέλης” και έχετε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του αθηναϊκού κέντρου, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν ήσουν εκεί, ξέρεις ήδη. Αν όχι, δες τι έχασες.
Ο Χάρης Δούκας εγκαινίασε το νέο πάρκο στη Θερμίδα - Σύγχρονος χώρος αναψυχής με εκατοντάδες δέντρα και φυτά
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ετοιμάσου για ένα party με πολλά μπέργκερ, καλή μουσική και ακόμα περισσότερα δώρα!
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.