Life in Athens

Τα καλύτερα εορταστικά electro events της πόλης

Που θα χορέψει η Αθήνα λίγο πριν την αλλαγή του έτους;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
concert-768722_1280.jpg

Τα καλύτερα electro party της Αθήνας λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα σημαίνουν ξεκούραση, γιορτές στο σπίτι ή και μικρές αποδράσεις. ΝΟΤ. Πάμε άλλη μια από την αρχή. Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτές, χορός και πάρτι. Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια έτσι ορίζει τα Χριστούγεννα και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος. Λίγο μετά τον στολισμό της πόλης λοιπόν, τα electro party ξεκινούν και οι επιλογές είναι όπως κάθε χρόνο, άπειρες. Βασικά όχι ακριβώς άπειρες. Άπειρα είναι μόνο τα data που μοιράζει το WIND ONE. Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές του μήνα!

apple-1836071_1280.jpg

STELLAR W/ DELTA FUNKTIONEN @ six d.o.g.s, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Το Stellar επιστρέφει με φανταστική μουσική και αστρικούς ήχους. Ο Delta Funktionen στο Gig Space του six d.o.g.s λοιπόν - για πρώτη φορά μετά την εμφάνιση του το 2014 - την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και είμαστε, το λιγότερο, εκστασιασμένοι! Ο Ολλανδος DJ, παραγωγός και label boss είναι ιδιαίτερα αγαπητός για τις εμφανίσεις του και έρχεται να μας δώσει για ακόμη μια φορά μια εμπειρία χρωμάτων και συναισθημάτων, διασκέδαση για το σώμα και την ψυχή.

Η βραδιά πλαισιώνεται από τους αγαπημένους τοπικούς ήρωες Devika, BMSK και ANFS.


Mythodea: Vassili Tsilichristos @ Privilege Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019
Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος είναι το ονοματεπώνυμο της αθηναϊκής νύχτας και λίγο πριν τα Χριστούγεννα φτάνει στο Privilege για να ενώσει τρεις και πλέον γενιές υπό τους πάντα νεανικούς του ήχους. Χάνεται;

Vassili Tsilichristos - Dancing In The Dark


XMAS Eve Glow Date @ ΕΚΕΙ, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου
Τα STFU Parties με το Glow Date γιορτάζουν την παραμονή Χριστουγέννων και στους δύο ορόφους του EKEI. Διάλεξε mood και ετοιμάσου να παρτάρεις με τα καλύτερα party anthems σε ένα πολύχρωμο date. Αν πάρεις πράσινο glowstick είσαι single, αν πάρεις κόκκινo είσαι (μάλλον) δεσμευμένος, ενώ αν πάρεις κίτρινο τότε η φάση είναι complicated. Στα decks οι: Kris Riot, Hardpan, Chino, Dezmos, hip hop, rnb, rap, party.


The Old School 80s XMAS Party @ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟΝ, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου
Αυτά τα Χριστούγεννα το Χοροστάσιο και ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος μας προσκαλούν να θυμηθούμε τα παλιά. The Old School 80s Reunion Party – Christmas Edition. Το πάρτι που ξεκινά στις 23:00 αλλά κανείς δεν ξέρει πότε τελειώνει. Για αυτό έχε το κινητό σου έτοιμο για να ποστάρεις ανελέητα τις εμπειρίες σου τις επόμενες ημέρες. Τα data του WIND ONE είναι άλλωστε απεριόριστα.

Devastations - Sex And Mayhem (by Dimitris Papaspyropoulos)


Devastations - Sex And Mayhem (by Dimitris Papaspyropoulos)

Devastations - Sex And Mayhem (by Dimitris Papaspyropoulos)

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ