Life in Athens

Εσύ έμαθες για το καινούργιο challenge του Instagram;

Ξεκλείδωσε το challenge και κάνε την εμφάνισή σου στον πιο Hype χώρο της πόλης

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xenia_ghali_crowd.jpg

Μικρά καθημερινά challenges που αλλάζουν τη ζωή μας και μας καλούν στο party με την Xenia Ghali. Εσύ θα το χάσεις;

Το πρωτοείδαμε σε εντυπωσιακές φωτογραφίες με μικρές ενέργειες που έκαναν την πόλη πιο όμορφη. Στη συνέχεια βρήκαμε τύπους να τρέχουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα και να τα συνοδεύουν με το #TODAYIWILL. Μετά το είδαμε σε ταξίδια και σε καθημερινές τρέλες, που κανείς δεν περίμενε να δει στα accounts που τα συναντήσαμε.

today_i_will_influencers_1.jpg

Σαν ένα challenge που σε καλεί να βγεις μακριά από το comfort zone σου και να κάνεις πράξη όσα δεν φανταζόσουν ότι μπορείς. Εκείνα που μια ζωή έλεγες ότι ΘΑ έκανες. Μικρές αλλαγές που άφηνες για αύριο και όμως αν τις έβαζες μπρος άμεσα θα ήσουν στην πραγματικότητα ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Το νέο challenge του Instagram έρχεται να σε προκαλέσει για όλα αυτά. Για εκείνα δηλαδή που μια ζωή άφηνες για άλλη στιγμή και τελικά δεν έκανες πράξη ποτέ. Το challenge όμως αυτήν την φορά είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό hashtag. Είναι μια πρόσκληση σε ένα event που επίσης δεν περίμενες ότι θα πας.

Οι achievers της πόλης, όσοι δηλαδή καταφέρουν να ξεκλειδώσουν το πρώτο Challenge, κερδίζουν μια δωρεάν πρόσκληση για ένα ξεχωριστό secret event στις 10 Δεκεμβρίου στις 20.00, στον πιο Hype χώρο της πόλης, την Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Αν η μέρα σου πιστεύεις ότι δεν είναι αρκετή και ότι κάθε νύχτα που περνάει χρειάζεται και κάτι ακόμα για να ολοκληρωθεί, τότε τα βήματα είναι απλά. Μπαίνεις στο www.todayiwill.gr, ξεκλειδώνεις το πρώτο challenge και απλά ετοιμάζεσαι για το μεγαλύτερο party, powered by glo™, με την Xenia Ghali. Εκεί όσοι με τα μικρά καθημερινά challenges που αλλάζουν τη ζωή μας και μας καλούν στο Powered by gloTM party της χρονιάς, στις 10 Δεκεμβρίου, με την Xenia Ghali. Εσύ θα το χάσεις;

today_i_will_influencers_2.jpg

Κάθε μέρα σου μπορεί να είναι γεμάτη από περισσότερα. Εικόνες, μουσική, τέχνες, γέλιο, χορός, τρέλα, δραστηριότητες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να πεις ναι, σήμερα θα το κάνω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ