Life in Athens

Kareem Kalokoh και Havana Club έφεραν για λίγο την Κούβα στην Αθήνα

Το FLEX ZONE από το Havana Club

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hf_190711_n_0139.jpg

Ο Kareem Kalokoh και το Havana Club γιόρτασαν το καλοκαίρι με το FLEX ZONE, το απόλυτο μουσικό street event της Αθήνας

Απόγευμα Πέμπτης, όταν όλα τα προβλήματα της δουλειάς τελειώνουν και ξεκινά το πρώτο ουσιαστικά καλοκαιρινό τριήμερο, χωρίς εκλογές και ταλαιπωρία. Είναι η μέρα που περίμενες εδώ και καιρό. Τα απογεύματα που δεν έχεις ιδιαίτερη έγνοια για το τι θα φορέσεις, αλλά απλά με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να κουνηθείς περισσότερο στους ρυθμούς που αγαπάς.

hf_190711_n_0050.jpg

Είναι τα απογεύματα εκείνα που αν μάθεις ότι παίζει πρόσκληση σε Street Party, με μόνο τα απαραίτητα, ξέρεις ότι δεν θα πεις όχι. Ποια ήταν τα απαραίτητα την Πέμπτη που μας πέρασε; Δροσερά κοκτέιλ με την υπογραφή του Havana Club, hip-hop μουσική από τους κορυφαίους του είδους και καυτά χοτ-ντογκ για να ξεγελάσουν την πείνα.

hf_190711_n_0058.jpg

Η street culture community της πόλης ήταν συγκεντρωμένη έξω από το Κτίριο 56 στο  secret μουσικό event  FLEX ZONE που είχε για βασικό πρωταγωνιστή τον hip-hop καλλιτέχνη Kareem Kalokoh και την παρέα του που με τα χρόνια όλο και γιγαντώνεται. Το σκηνικό στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού θύμιζε ένα θερινό… Studio 24 όπως έλεγαν όλοι λίγο-πολύ γνωστοί από τις χειμερινές τους εξόδους στο κέντρο της Αθήνας.

hf_190711_n_0084.jpg

Το υπαίθριο πάρτι είχε στηθεί από νωρίς με τα Havana Club Daquiri και Havana Club Cancha να φέρνουν στην Αθήνα μια γεύση κουβανέζικη. Τι άλλο κάνει ένα τέτοιο πάρτι αξέχαστο; Τα αναμνηστικά giveaway customized t-shirt by HVNT clothing και οι φωτό δίπλα από το graffiti FLEX ZONE που σχεδίασαν οι Cober & Toast σε ένα από τα containers στο χώρο. Το τι θα ακολουθούσε φαινόταν από νωρίς.

DJ Kas και Marina Stixoima ανέβηκαν στη σκηνή για ένα DJ Battle new school Vs old school με το street act των Breakin Bad να τους συνοδεύει και το κοινό να έχει ξυπνήσει για τα καλά. Το ρούμι έρεε άφθονο και ο Kareem ήταν έτοιμος να ξεκινήσει το δικό του σόου.

hf_190711_n_0124.jpg

Όταν ο αγαπημένος creator ανέβηκε στο truck, τα φλας πήραν φωτιά, όλος ο κόσμος έφτασε κοντά στη σκηνή και μέχρι και ο πλέον ανυποψίαστος είχε αντιληφθεί ότι η κοινότητα που έχει χτίσει ο Kareem Kalokoh και η παρέα του, περίμενε αυτήν την εμφάνιση από καιρό. Όταν πάλι ανέβασε στη σκηνή τον Moose για να ξεσηκώσει τον κόσμο με την δική του «Kipseli», το πάρτι έφτασε στο πικ του και όλοι έμοιαζαν σαν να μην βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά στο δικό τους νησί.

hf-69.jpg

Το ρούμι Havana Club εμπνέεται από την κουλτούρα που έχει κληρονομήσει από τους δρόμους της Κούβας και γιόρτασε το καλοκαίρι με το FLEX ZONE, το απόλυτο μουσικό street event της Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ