- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιορτή εθελοντισμού και αιμοδοσίας στη Στέγη
Μία μέρα προσφοράς για μικρούς και μεγάλους
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 15.00, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση το Blood-e μαζί με μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες της πόλης δημιουργεί μία σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν για τον εθελοντισμό αλλά και να παραδειγματιστούν από την προσφορά των γονέων τους. Τα φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, γεμίζουν δράσεις σε μία μέρα γεμάτη δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική, αναγνώσεις για μικρούς και μεγάλους για να εξοικειωθούμε όλοι με την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς.
Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και προορίζεται για τις έκτακτες ανάγκες των καρδιοπαθών ασθενών που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το Blood-e είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία που στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών για αίμα και την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας στη χώρα μας. Το Blood-e λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2014 και έχει κατορθώσει να συλλέξει αίμα ικανό να σώσει περισσότερους από 2.000 ανθρώπους. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στη λειτουργία της πλατφόρμας εκκλήσεων στην σελίδα www.bloode.org, την ψηφιακή κοινότητα εθελοντών που αποτελείται από περισσότερους από 4.500 εθελοντές και τη διοργάνωση 24 εθελοντικών αιμοδοσιών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107.Πληροφορίες: 2109005800 & Facebook event
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για εσένα και το plus one σου
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Μια πρωτοβουλία για τα αδέσποτα που λαχταρούν μια ζεστή αγκαλιά
Γιορτάζουμε την αγάπη με μουσική και εκπλήξεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.