- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι fans της επικής σειράς- φαινόμενο της pop κουλτούρας, ξεσκονίζουν ήδη τα φωτόσπαθα τους για την πρώτη τους συνάντηση στην Ελλάδα.

Tο event που διοργανώνεται το Σάββατο το βράδυ στην Αρχιτεκτονική θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, κληρώσεις και διαγωνισμούς με πολλά δώρα, cosplay, παρουσιάσεις, εκθέσεις, tributes και live μουσική.



Το μενού περιλαμβάνει ευφάνταστους τίτλους όπως Chewbacca Burger , Tie Fighter Pasta (μακαρονοσαλάτα), Endorian Chicken Pie.
Κρατήσεις για φαγητό απαραίτητες στο 697 163 7301.
Με κάθε αγορά ποτού ή φαγητού κατά την διάρκεια του event δικαιούστε ένα λαχνό για κάθε τεμάχιο της παραγγελίας σας.



Πρόγραμμα:
14:00-τελος του event:
Τα αγαπημένα μας droids R2D2 και BB8 θα είναι εκεί για να τα γνωρίσετε και να βγάλετε videos και φωτογραφίες μαζί τους!!
Έκθεση θεματικών έργων του Star Wars από Έλληνες comic artists, illustrators και ζωγράφους όπως: Αχιλλέας Κοκκινάκης, Βασίλης Λώλος, Βασίλης Γκοτζιλάς, Ηλίας Χατζούδης, Norjin, Ελεάννα Μαυροφρύδη, DaNi, Κυριάκος DarkSide, Steve Agoto, Hellustrations by ntok, Νίκος Παπαμιχαήλ, meliss, Παναγιώτης Τσαούσης, Χρήστος Μακροζαχόπουλος, Χρήστος Κατρούτσος Άγγελος Παπουτσής, Δημήτρης Λαγός, Νίκος Παπαμιχαήλ.
Έκθεση των star wars έργων του Έλληνα finalist Χαρίδημο Μπιστακάκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό "2016 ILM Art Department Challenge" με διάκριση "ILM favorite".
Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “X-Wing Miniatures Game” της Fantasy Flight Game.(ΗΛΙΚΙΑ: 13+)
Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Star Wars: Armada” της Fantasy Flight Game.(ΗΛΙΚΙΑ: 13+)
Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Carcassonne: Star Wars Edition” της Kaissa.(ΗΛΙΚΙΑ: 7+)
Παρουσίαση και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των επισκεπτών της εκδήλωσης στο Star Wars Game “Star Wars: Αυτοκρατορία και Επαναστάτες” της Kaissa.(ΗΛΙΚΙΑ: 7+)
Καθ’ όλη την διάρκεια του event o DJ COKE θα αναλάβει την μουσική ατμόσφαιρα & o Brain Gear με video αφιερώματα στο projector.
SW Bazaar: Θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε ή να κάνετε preorders τα νέα merch του SW. Επίσης, θα παραβρίσκονται και comic artists που θα μπορείτε να αγοράσετε SW έργα τους ή να κάνετε κάποιο commission.
18:00: "Μια φορά κι έναν καιρό, σ' έναν γαλαξία μακρινό..." Ιππότες, πριγκίπισσες, τυχοδιώκτες, μια σκοτεινή αυτοκρατορία και τέρατα παντός είδους είναι στοιχεία που φαντάζουν βγαλμένα από το παραμύθι και το μύθο - κι όταν οι ιστορίες αυτές απλώνονται σε ταξίδια ανάμεσα στ' αστέρια κι οι λάμες των μαγικών σπαθιών είναι φτιαγμένες από φως, ο ταξιδιώτης ξέρει πως έχει βουτήξει στο σύμπαν του Star Wars. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θ' αφηγηθεί ιστορίες που αντηχούν σε μακρινούς ήλιους, κόσμους ξένους κι όμως γνώριμους και μοναχικά σκάφη που αρμενίζουν στην αστρική θάλασσα.
19:15: Παρουσίαση νέων Star Wars merch από τον DJ Coke.
21:00: Speed Eating Contest (συμμετοχή 10€): Διαγωνισμός ταχυφαγίας.
22:00: Cosplay Contest (Δεκτά και τα crossplay): Βράβευση των 3 καλύτερων στολών.
23:20: Η ελληνική heavy metal μπάντα Illusory μαζί με τους Voice Box θα παρουσιάσουν ένα show έκπληξη για τους fans!
23:50: 2η τελική κλήρωση δώρων.
200++ δώρα, και συλλεκτικά.
Info
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 14:00- 02:00, Αρχιτεκτονική Live
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116, Γκάζι)
Ελεύθερο parking διπλά από το μαγαζί
Είσοδος για όλη την μέρα: €7 (με μπύρα ή κρασί ή αναψυκτικό + 1 λαχνός).
ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MÁM στα ιρλανδικά σημαίνει πέρασμα ανάμεσα στα βουνά, σημαίνει όμως και υποχρέωση
Χάρης Δούκας: Η ψηφιακή μετάβαση έχει αξία μόνο όταν διευρύνει τη δημοκρατία, όταν κάνει τον πολίτη συμμέτοχο, όταν μειώνει τις ανισότητες
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της Athens Voice, καταγράφουμε όλα όσα κάνουν αυτή την πόλη δική μας.
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο φωτογράφος Τάσος Ανέστης μιλά για τα Αναφιώτικα, το μικρό κυκλαδονήσι που κρύβεται κάτω από την Ακρόπολη
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, η συγγραφέας ακολουθεί μια διαδρομή στην πόλη όπου οι δρόμοι, οι εικόνες και οι αναμνήσεις μπλέκονται με το σήμερα
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, τρεις φωτογράφοι αποτυπώνουν τη δική τους Αθήνα μέσα από εικόνες, στιγμές και πρόσωπα της πόλης
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, η Βικτώρια Σαντούλιακ γράφει για την Αθήνα της φιλοξενίας και των μικρών καθημερινών στιγμών που την έκαναν να νιώσει σπίτι: H Αθήνα της Βικτώρια Σαντούλιακ
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο ζωγράφος μιλά για την Πλατεία Αμερικής, ένα αθηναϊκό μωσαϊκό ανθρώπων, εικόνων και αλλαγών
Ραντεβού το Σάββατο, 6 Ιουνίου, στο Cultivos
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο Δημήτρης Κάσδαγλης μιλά για το πνεύμα, την κληρονομιά και τη βραχνή, περήφανη φωνή της Αθήνας
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, η Γιασεμί Κηλαηδόνη μιλά για την πιο τρυφερή ανάμνηση που της λείπει από την πόλη
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο δημοσιογράφος γράφει για την ακτογραμμή, τις γειτονιές και τις μικρές ατέλειες που κάνουν την πόλη ξεχωριστή
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο συγγραφέας επιστρέφει στις γειτονιές, τις γεύσεις και τις διαδρομές που έφτιαξαν τη δική του Αθήνα
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο φωτογράφος Τάσος Βρεττός καταγράφει την αθέατη Αθήνα των θρησκειών και των ανθρώπων της
Για ακόμη μία χρονιά, ο Voice102,5 κατάφερε να μετατρέψει μια αθηναϊκή πλατεία σε μια μεγάλη γιορτή
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της Athens Voice, καταγράφουμε όλα όσα κάνουν αυτή την πόλη δική μας.
Oι νέες υποδομές θα εξυπηρετούν περίπου 400.000 χρήστες ετησίως
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, καταγράφουμε όλα όσα κάνουν αυτή την πόλη δική μας
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο Ρωμανός Γεροδήμος γράφει για την Αθήνα που ανακαλύπτει σε κάθε γωνιά του κόσμου
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της Athens Voice, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί Αθηναίοι γράφουν λόγους που αγαπούν την Αθήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.