Life in Athens

Τα 7 καλύτερα καφέ για διάβασμα

 Powered by Samsung Galaxy S7 edge Ι S7

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 563
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
320980-630388.jpg

Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy S7 edge I S7, τα καλύτερα Samsung Galaxy της αγοράς. Η Athens Voice σου προτείνει τα 7 καλύτερα στέκια για διάβασμα. Συνδύασε τη μαγεία των βιβλίων με μία καθηλωτική εμπειρία θέασης στο αγαπημένο σου smartphone και άσε τη φαντασία σου να ταξιδέψει.

#Poems and Crimes

Θα χορτάσεις μελέτη, ησυχία και φαγητό. Στο πατάρι θα βρεις τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κι αν έχει καλή μέρα θα τη βγάλεις στη μυστική πίσω αυλή. (Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι)

image

#Booktalks

Εδώ το βιβλίο είναι πρωταγωνιστής, το λέει και τ’ όνομα. Επιλογή στα νότια, θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Φεύγοντας ζήτα να σου προτείνουν βιβλία για την επόμενη φορά. (Αρτέμιδος 47 & Αγ. Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο)

image

#Πολυχώρος Άγκυρα - Ρότα Art Coffee Community

Σ’ ένα νεοκλασικό σπίτι του 1890 στο Κέντρο υπάρχει βιβλιοπωλείο, καφέ-μπαρ και φωτεινή αυλή. Ιδανικό για διάβασμα και χαλάρωση με γευστικά διαλλείματα. (Σόλωνος 124, Κέντρο)

image

#Συλλαβή

Ένα τόσο δα καφέ-βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι, που σερβίρει γκουρμέ βιβλία και κρασιά. (Τιμοθέου 3, Παγκράτι - πεζόδρομος κάθετος στην Υμηττού)

image

#Odeon Cafe-Bar

Πάρε το βιβλίο σου, πιάσε μια γωνίτσα, χάιδεψε την εμβληματική γάτα τους και όταν κουραστείς κοίτα έξω σε μια από τις ωραιότερες γειτονιές της Αθήνας. (Μάρκου Μουσούρου 19, Μετς)

image

#Pure bliss

Για πνευματική και σωματική διαύγεια σε φωτεινό, ζεν χώρο με βιολογικά ροφήματα για όταν λείπουν οι βιταμίνες του χυμού της μαμάς. (Ρόμβης 24Α, Κέντρο)

image

#Έναστρον

Πιο κουλτουρέ κατάσταση με live συνοδεία πιάνου. Ανέβα στο πατάρι για ησυχία και στο διάλειμμα χάζεψε στο βιβλιοπωλείο. (Σόλωνος 101, Κέντρο)

Κεντρική φωτογραφία: Poems and Crimes

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ