Life in Athens

Το νέο North Park στη Σαλούγκα

 Οι skaters του "βορρά" έχουν νέο πεδίο δόξας...

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 409
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27876-61248.jpg

Το ολοκαίνουργιο skate park της Θεσσαλονίκης, το «North Park», εγκαινιάστηκε στις αρχές του μήνα με ένα μεγάλο contest. Το «παρών» έδωσαν αρκετοί αναβάτες Έλληνες, αλλά κι από τη Βουλγαρία έφτασαν skaters για να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή. Στο contest οι συμμετοχές ήταν αρκετές και στις δύο κατηγορίες των αγώνων: στη μικρή (young bloods) όπου συμμετείχαν 35 αναβάτες που ξεδίπλωσαν ένα ικανό ταλέντο παρά τη δυσκολία του πάρκου, αλλά και στην κατηγορία των μεγάλων (Fifteen plus) οι αγώνες διήρκησαν πάνω από οκτώ ώρες.

n

Γιώργος Παπαδημητρίου (κατηγορία Fifteen plus)

Στον τελικό γύρο, που ήταν και το φινάλε της υπόθεσης, τα lines του Νίκου Μολοχτού και του Γιώργου Παπαδημητρίου έκανα τη διαφορά. Μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατασκευή, μαζί με αρκετά switch κόλπα. Ο Αρθούρος Κιβιλίωφ κατέβασε σαγόνια με τα περίφημα Big spin bs tail slide του, ένα από τα κόλπα που πλέον ορίζει μόνο αυτός. Αρκετά καλή παρουσία έδωσε και η φιλοξενούμενη ομάδα από τη Βουλγαρία Ninja Squad με πρωταγωνιστές τους Yavor Stoyanov και Kristian Evimob. Ο Πάνος Λούπης είχε ένα διαφορετικό αέρα τσουλώντας στο πάρκο και ας μην πέρασε στην τριάδα των νικητών. Από τον αγώνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Giorgio Ζάβος, που ξεπετάχτηκε αρπάζοντας το best trick με ένα όμορφο feeble flip out το hand rail. Εντυπωσιακή ήταν και η εικόνα που παρουσίασε ο Άκης Μπελέσης, έχοντας ροή σε όλο το πάρκο, δείχνοντας ότι ο χώρος είναι μόνο για πρόοδο!

Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές των αγώνων ήταν...

Στην κατηγορία "Young bloods"

ΑΓΚΟΥΣΤΟ ΖΑΡΡΑΣ

ΙΟΖΡΙΤ ΤΡΟΥΜΠΙΑ

ALEK BLAGOEV

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

KRISTIAN BEROV

Στην κατηγορία "Fifteen plus"

ΝΙΚΟΣ ΜΟΛΟΧΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ARTHUR KIVILIOV


Skate & the city

  • Το πρώτο Vans Athens Store άνοιγει τις πόρτες του στο The Mall στη Νερατζιώτισσα. Αξίζει μια βόλτα από εκεί.
  • Το ολόφρεσκo βίντεο της Baker skateboards «Bake and Destroy» σε συνεργασία με το «Thrasher Magazine» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 13/10 στο Hollywood. Ήταν λίγο δύσκολο να παραβρεθούμε στο Χόλιγουντ αλλά δεν καιγόμαστε, σύντομα έρχεται και στη χώρα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ