Life in Athens

Βόλτα στο Vans athens store

Υπάρχει από το 1966.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 411
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28834-64083.jpg

n

n

Υπάρχει από το 1966. Η θρυλική μάρκα παπουτσιών Vans, η πρώτη εταιρεία skate στον κόσμο που σύνδεσε το όνομά της με την καλιφορνέζικη κουλτούρα, τα action sports, την τέχνη, τη μουσική και γενικά την κουλτούρα του δρόμου, άνοιξε τις πόρτες του πρώτου ελληνικού υποκαταστήματός της στο  The Mall Athens πριν από λίγες μέρες. Το επισκεφτήκαμε, φυσικά. Το νέο Vans Athens Store έχει το μέγεθος που χρειάζεται ώστε να μπορείς να κινηθείς άνετα μέσα σ’ ένα ζεστό χώρο, που θυμίζει ξύλινο σπιτάκι. Όσο για το stuff που εκτίθεται στις προθήκες του, μην το συζητάμε. Εδώ θα ανακαλύψεις τα πιο δημοφιλή μοντέλα της φίρμας, μια πλήρη γκάμα ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που έχουν κάνει διάσημο το όνομά της ανά τον κόσμο. Σειρές παπουτσιών όπως Pro Classics, Off The Wall, originals περιμένουν να τα ανακαλύψεις σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Προσωπική αδυναμία μου το μοντέλο «Οld school», που φτιάχτηκε σε συνεργασία με το «Skateboard magazine» από το San Francisco, και βέβαια η συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία skate Spit Fire Wheels. Τα ρούχα που βρίσκεις εκεί καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα σας. Τα καρό κυριαρχούν πλέον φέτος, σε συνδυασμό με chino παντελόνια, μια μόδα που φλερτάρει φουλ τα παλιά 90s.

Ακόμα στο κατάστημα μπορείτε να εφοδιαστείτε skateboard hard wear σανίδες και ρόδες Goodbie, μαζί με royal trucks σε αρκετά προσιτές τιμές για skaters αρχάριους και μη. Αλλά να μην τα γράψω όλα. Αξίζει να κάνετε κι εσείς μια επίσκεψη από κοντά, κι είναι σίγουρο ότι θα μπουν στη λίστα σας πολλές από τις νέες σειρές της.  Αναμένουμε την εισαγωγή της VANS στην ελληνική skateboarding σκηνή!      


SKATE & THE CITY

● Πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ Bios η ημιτελική και τελική φάση του γνωστού διαγωνισμού «Battle Of Color». Ο διαγωνισμός ήταν αρκετά έντονος, με τρομερές ανατροπές. Το κοινό μπορούσε να στοιχηματίσει σε κάθε παιχνίδι ποιος από τους δύο αναβάτες πίστευε ότι θα νικήσει, παίρνοντας δώρο ωραιότατα σανιδάκια. Πριν την έναρξη του τελικού έγινε προβολή βίντεο του Μιχάλη Βασιλάκη για τη Monster energy drink, μία ακόμα παραγωγή του Κώστα Μάνδυλα. Νικητής της ημέρας αναδείχτηκε ο Νίκος Νικολίκος, που τσέπωσε το χρηματικό έπαθλο, συγχαρητήρια στο φίλο από τη Ρόδο. Αν μπείτε στο www.colorskates.com θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες.    

● Ο καλός μας φίλος Giorgio Armani Ζάβος θα αντιπροσωπεύει ως αναβάτης την Toy Machine skateboards.

● Ο ταλαντούχος Νίκος Μολοχτός άφησε την Propaganda skateboards μετά από αρκετά χρόνια. Ήταν από τα πρώτα μέλη της ομάδας από την ημέρα που ιδρύθηκε. Ο Νίκος αποφάσισε να  γίνει το νέο μέλος για την Goodbie skateboards. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

● Ένας νέος skater έχει σκάσει μύτη και το στιλ του δεν περνά απαρατήρητο. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Φραγκιάδη, αλλά οι περισσότεροι τον γνωρίζουν με το συνθηματικό «nigga». Ο Παναγιώτης έχει άρτιο χαρακτήρα και γρήγορη εξέλιξη πάνω στη σανίδα, γι’ αυτό και έγινε η νέα επιλογή της Supra footwear & Krew Clothing Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ