- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Skate 400
Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Walker Ryan, Sebo Walker και Alex Mizurov.
Ο διαγωνισμός skateboard στο Our park 2012
Ακόμα ένας μεγάλoς skateboard διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο δικό μας πάρκο (Our park) πριν λίγες μέρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Όλη η αφρόκρεμα και όχι μόνο έδωσε το «παρών» για ακόμα μία καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη μουσική, γέλια, αγκαλιές και πολλή ζέστη. Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Αμερικανοί Walker Ryan και Sebo Walker και ο Γερμανός Alex Mizurov, που δώσανε παραπάνω αδρεναλίνη με τη μικρή επίδειξη που πραγματοποίησαν πριν αρχίσει ο διαγωνισμός στο skate park.
Οι καλεσμένοι βρήκαν το πάρκο αρκετά καλό, με καταπληκτική ροή, πράγμα που φαινόταν από τον τρόπο που εκτελούσαν τα κόλπα τους. Ο διαγωνισμός φέτος βράβευσε τους skaters που πραγματοποίησαν το καλύτερο line (συνεχόμενα κόλπα σε όλα τα εμπόδια του πάρκου). Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός long board κοριτσιών, πράγμα φυσικό αφού τον τελευταίο καιρό ομάδες θηλυκών οργώνουν τους δρόμους της Αθήνας όλο και πιο συχνά. Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες skaters, χωρισμένους ανά τριάδες, να έχουν στη διάθεσή τους 3 λεπτά για να πραγματοποιήσουν το line τους.
Στον τελικό πέρασαν 16 άτομα από τον πρώτο γύρο, χωρίστηκαν σε δυάδες με 3 λεπτά χρόνο για τον καθένα. Τελικά αναδείχτηκαν οι νικητές: πρώτος ο Giorgio Armany Ζάβος, δεύτερος ο Νότης Αγγελής και τρίτος ο Θοδωρής Χάλαρης. Στο Best Trick νικητής στο hand rail αναδείχτηκε ο Θανάσης Φλόκας (Big spin fl ifs board slide). Στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια ήταν η Δήμητρα Τσιμπλή. Τι άλλο να πω; Μέχρι το επόμενο event, keep it up guys!
Scate & the City
Έχει φτιάξει όνομα παγκοσμίως λόγω των γραφικών της; Λόγω όλων αυτών των skaters που υποστηρίζει; Δεν γνωρίζω, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάνουν σωστά τη δουλειά. Η εταιρεία Skate Mental skateboards επιστρέφει τώρα δυναμικά και στη χώρα μας, με πρώτο rider τον Κωνσταντίνο Μαυρίδη και διανομή το Colorskates (Πρωτογενούς 5 Ψυρρή) και το MicroxTreme (Καλιρρόης 13).
Γιάννης Γόρδιος Ο άνθρωπος που όσο και να λείψει μακριά από το skate, ποτέ δεν το καταλαβαίνεις, γιατί απλά ο Γιάννης το είχε το skate μέσα του, το έχει και θα το έχει! Καλωσόρισες, παλιόφιλε..
Carlos Ribeiro Δεν χρειαζόταν να συμπληρωθούν ούτε 6 μήνες από την άφιξη του Βραζιλιάνου σούπερ-skater και τους έχει αφήσει όλους με ανοιχτό το στόμα. Πριν 2 χρόνια στη Βαρκελώνη όλοι μιλούσαν για αυτόν, σήμερα όλο το industry του skateboarding αναγνωρίζει στον Carlos το σπουδαίο του ταλέντο και οι εταιρείες φυσικά κάνουν ουρά για το ποια θα τον κερδίσει (και θα κερδίσει)! Google Carlos Rebeiro, αν δεν τον γνωρίζεις…
Θοδωρής Χάλαρης Είναι ο skater που αγαπά και δείχνει μεγάλο ταλέντο σ’ αυτό που κάνει, σίγουρα βοήθησε σ’ αυτό και το σωστό team που έχει δίπλα του και τον δίδαξε να δει το skate όπως πρέπει. Ο μικρός είναι το νέο ταλέντο στην ελληνική σκηνή και περιμένετε να δείτε πολλά από το φίλο Πειραιώτη.
Toy Machine skateboards Έφτασαν στο Color skate shop σε λογική τιμή, αν σκεφτείς ότι κάποτε δεν σου έφταναν ούτε € 80 για να τα αποκτήσεις. Έχει και η κρίση τα καλά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Τα νέα γραφεία της Επιτροπής στο The Ellinikon Sports Park και η συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη
«Το 1942 κατοικούσε και ίδρυσε την πρώτη σχολή Θεάτρου Τέχνης ο Κάρολος Κουν»
Τρέξαμε, παίξαμε, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και περάσαμε καλά σε μια Κυριακή που τα είχε όλα
Ένα ανθισμένο δέντρο και μια γυναικεία φιγούρα μεταμορφώνουν την όψη ενός κτιρίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης
Γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται στα ατίθασα βράδια της Πέμπτης που δεν περιμένουν να πάει Σάββατο για να ξεδώσουν
Το γλυπτό του Θανάση Απάρτη τοποθετήθηκε στην πλατεία του Αγίου Σώστη
Δείπνο μέσα σε bubbles, το πιο μικρό Ταϊλανδέζικο της πόλης και ένα ξεχωριστό τατουατζίδικο
Εκεί θα βρεις Traditional, Japanese, black & grey, fine line, illustrative και custom classic tattoo
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Φέτος γίνεται το έλα να δεις από έργα, οι περισσότεροι δήμοι το ’χουν βάλει σκοπό να μας ταλαιπωρήσουν
170 tattoo artists, live δράσεις και τρεις μέρες αφιερωμένες στην τέχνη της δερματοστιξίας
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Παραδόθηκε το έργο που σχεδίασε η Ελευθερία Ντεκώ
Ένα διαφορετικό πρωινό με την ενέργεια της Protergia, καφέ από τον Jacobs, μουσική, δώρα πολύ καλή διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.