- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Skate events
Έφτασε η αγαπημένη στιγμή, που όλοι οι skaters περιμένουμε όλη τη χρονιά
Έφτασε η αγαπημένη στιγμή, που όλοι οι skaters περιμένουμε όλη τη χρονιά. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ήρθε η στιγμή να δούμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών skateboard events που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εν καιρώ κρίσης, εν καιρώ πίεσης και πάει λέγοντας...
12/5 «Element Make it Count» skate park Ηλιούπολης. Ο γνωστός διαγωνισμός επιστρέφει, και ο νικητής που θα αναδειχτεί θα ταξιδέψει στους τελικούς που θα γίνουν στο Βερολίνο 3-5 Ιουλίου. Bright.
19-20/5 «7ply» στην Θεσσαλονίκη. Το γνωστό χάπενινγκ μετακομίζει στη συμπρωτεύουσα. Ευκαιρία για εκδρομή.
24/5 «RVCA Art Show» Athens. Η γνωστή εταιρεία ρούχων οργανώνει για πρώτη φορά έκθεση με Έλληνες καλλιτέχνες (street artist, video artist κ.ά.).
25-26/5 «The Great Boarders», The Mall Athens. Θυμάστε τι έγινε πέρσι… Οι καλύτεροι αναβάτες θα διαγωνιστούν, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!
2/6 «North Park opening event», Θεσσαλονίκη. Ακόμα ένα γεγονός της χρόνιας που θα γίνει στην αγαπημένη μας Σαλούγκα. Πρόκειται για εγκαίνια του νέου skate park στον Βορρά και είναι το θέμα που συζητιέται σε κάθε πλατεία. Θα είναι όλοι εκεί, αφού θα γιορτάσουμε ένα ακόμη δικό του χώρο που αποκτά το ελληνικό skateboarding.
21/6 Skateboarding Day/Color Birthday Party/Skate life Art Show, μέχρι 26/6. Όπως κάθε χρόνο, όλοι οι skaters θα ξεχυθούμε στους δρόμους για να τρέξουμε σε κάθε σημείο της πόλης. Το βραδάκι το Color skate shop θα διοργανώσει γιορτή και προσκαλεί κάθε αναβάτη σε ένα πάρτι συνδυασμένο με έκθεση με θέματα από τη ζωή του skateboarding.
23/6 «Full On Championships», Our Park, Αμπελόκηποι. Ο μεγάλoς διαγωνισμός στο Πάρκο καλεί κάθε skater από όλη την Ελλάδα να δώσει το παρόν και να διαγωνιστεί. Στον ίδιο χώρο θα γίνει τον Σεπτέμβριο και ο τελικός του Battle Of Color.
11-14/10 Skate And The City/ Sports and Fashion. Έχουν κλείσει, όπως βλέπετε ήδη, οι ημερομηνίες για το γνωστό skate event. Λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα του.
Αυτή είναι η λίστα για τους διαγωνισμούς σε γενικές γραμμές. Καθόλου άσχημα, που θα έλεγε και η μαμά μου. Θα αναφερθούμε αναλυτικά σε κάθε ένα διαγωνισμό με περισσότερες πληροφορίες, όταν πλησιάζουν οι ημερομηνίες τους. Μέχρι τότε κρατάτε ενέργεια κάνοντας practice.
SKATE & ΤΗΕ CITY
● Our Park cu skate Plaza. Ανανεωμένο, φρεσκοβαμμένο, με διορθωμένες όλες του τις ατέλειες, μέχρι και οι λακκούβες έκαναν φτερά: Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να σταματήσουν αυτό το πάρκο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να απομακρύνουν τόσα παιδιά που δίνουν ζωή στη γειτονιά. Δεν θα τους περάσει.
● Element Future Nature am skate video. Πανέμορφο, χωρίς να προκαλεί βαρεμάρα στο θεατή. Πόσο υπέροχο είναι να βλέπεις ταλεντάρες να τα δίνουν όλα και να κάνουν μαγικό skateboarding!
● Η ταμπέλα underground πλάθει ένα μύθο γύρω από κάποιο skater, το γνωρίζουμε χρόνια αυτό. Δεν είναι εύκολο να είσαι underground. Σήμερα έχουν μπερδέψει τα πράγματα ορισμένοι, αλλά ξέρω… στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι.
● Toy Machine skateboards. Έφτασαν στο Color skate shop σε λογική τιμή, αν σκεφτείς ότι κάποτε δεν σου έφταναν ούτε 80 ευρώ για να τα αποκτήσεις. Έχει και η κρίση τα καλά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Τα νέα γραφεία της Επιτροπής στο The Ellinikon Sports Park και η συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη
«Το 1942 κατοικούσε και ίδρυσε την πρώτη σχολή Θεάτρου Τέχνης ο Κάρολος Κουν»
Τρέξαμε, παίξαμε, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και περάσαμε καλά σε μια Κυριακή που τα είχε όλα
Ένα ανθισμένο δέντρο και μια γυναικεία φιγούρα μεταμορφώνουν την όψη ενός κτιρίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης
Γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται στα ατίθασα βράδια της Πέμπτης που δεν περιμένουν να πάει Σάββατο για να ξεδώσουν
Το γλυπτό του Θανάση Απάρτη τοποθετήθηκε στην πλατεία του Αγίου Σώστη
Δείπνο μέσα σε bubbles, το πιο μικρό Ταϊλανδέζικο της πόλης και ένα ξεχωριστό τατουατζίδικο
Εκεί θα βρεις Traditional, Japanese, black & grey, fine line, illustrative και custom classic tattoo
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Φέτος γίνεται το έλα να δεις από έργα, οι περισσότεροι δήμοι το ’χουν βάλει σκοπό να μας ταλαιπωρήσουν
170 tattoo artists, live δράσεις και τρεις μέρες αφιερωμένες στην τέχνη της δερματοστιξίας
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Παραδόθηκε το έργο που σχεδίασε η Ελευθερία Ντεκώ
Ένα διαφορετικό πρωινό με την ενέργεια της Protergia, καφέ από τον Jacobs, μουσική, δώρα πολύ καλή διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.