Κατοικιδια

Επιβιβαστείτε στο Puppy Bus: Το πιο αξιολάτρευτο λεωφορείο για σκύλους βρίσκεται στην Αλάσκα

Μια μοναδική υπηρεσία για τετράποδους επιβάτες κλέβει καρδιές στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
14’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα λεωφορείο στην Αλάσκα που μεταφέρει σκυλιά κατακτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Η ιστορία του ανδρόγυνου που το δημιούργησε.
Στη μικρή πόλη Σκάγκγουεϊ στην Αλάσκα, υπάρχει μια μοναδική υπηρεσία λεωφορείων για σκύλους © Instagram / Mo Mountain Mutts

Ένα λεωφορείο στην Αλάσκα που μεταφέρει σκυλιά κατακτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Η ιστορία του ανδρόγυνου που το δημιούργησε.

Στη μικρή πόλη Σκάγκγουεϊ στην Αλάσκα, υπάρχει μια μοναδική υπηρεσία λεωφορείων, η πρωτοτυπία της οποίας έγκειται στο ότι δεν απευθύνεται σε ανθρώπους.

Το «λεωφορείο κουταβιών» δημιουργεί μια ολοένα αυξανόμενη βάση θαυμαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στους χαριτωμένους χνουδωτούς επιβάτες του.

Το λεωφορείο κουταβιών διευθύνεται από μια τοπική υπηρεσία περιπάτου και εκπαίδευσης σκύλων, που ονομάζεται Mo Mountain Mutts.

Το αντρόγυνο πίσω από την πρωτότυπη ιδέα, αγόρασε ένα λεωφορείο για την επιχείρηση του, η οποία ειδικεύεται σε υπηρεσίες περιπάτου για σκύλους στην Αλάσκα και τώρα κυκλοφορούν στην πόλη παίρνοντας πρόθυμα κουτάβια για μια καθημερινή περιπέτεια.

View this post on Instagram

A post shared by Mo (@mo_mountain_mutts)

Τα κουτάβια έχουν ορίσει θέσεις, τις οποίες φαίνεται να θυμούνται εύκολα. Το puppy bus είναι επίσης εξοπλισμένο με ειδικές ζώνες ασφαλείας για να διασφαλίζεται η οδήγηση χωρίς ανατροπές.

Η Μο και ο Λι Τόμπσον, οι ιδιοκτήτες του Mo Mountain Mutts, θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα σκυλιά απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Τι καλύτερο για να το διασφαλίσουν αυτό από μια νόστιμη απόλαυση; Λένε ότι κάθε σκύλος παίρνει ένα «δωρεάν σνακ από συκώτι κοτόπουλου», ενώ βρίσκεται στο όχημα.

Το λεωφορείο είναι σίγουρα χαριτωμένο. Φαίνεται όμως να προσφέρει και μια πρακτική λύση για την ασφαλή μεταφορά των σκύλων από και προς τους προορισμούς τους.

Μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους, να κάνουν μαθήματα εκπαίδευσης και να επιστρέψουν στο σπίτι με ασφάλεια. Αλλά και οι επιβάτες φαίνεται να απολαμβάνουν πραγματικά τις διαδρομές τους, κάτι εξίσου σημαντικό.

Δεν είναι μόνο τα σκυλιά που είναι μεγάλοι θαυμαστές του ιδιότυπου συστήματος μεταφορών. Οι άνθρωποι φαίνεται να το λατρεύουν επίσης. Η σελίδα της επιχείρησης στο Instagram έχει πάνω από 350.000 ακόλουθους και αυξάνεται καθημερινά.

(Με πληροφορίες του NPR και του BBC News)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ