Ελλαδα

Προσωρινό «λουκέτο» στο ξενοδοχείο της Συγγρού με το μπαλκόνι που κρέμεται

Διακοπή της λειτουργίας του αποφάσισε το υπουργείο Τουρισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Τουρισμού: Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου με το κρεμασμένο μπαλκόνι επί της Λεωφόρου Συγγρού.
Παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού προκάλεσε η εικόνα του μπαλκονιού που κρέμεται σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού © Twitter / @vicky_afou

Υπουργείο Τουρισμού: Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου με το κρεμασμένο μπαλκόνι επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Ν. Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, αποφασίστηκε κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Μπαλκόνι στη Συγγρού - Άμεσος κίνδυνος

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpzib6neaq5l)

Μπαλκόνι στη Συγγρού - Τα σχόλια στο Twitter

Το ξενοδοχείο στη Συγγρού, όπου το μπαλκόνι κρέμεται, βρίσκεται στο ύψος της Καλλιθέας. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο Twitter, πάντως, έγινε «πάρτι», με ορισμένα από τα tweets να αναφέρονται και στο πρόσφατο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με λουμπάγκο «από ερωτική υπερδραστηριότητα», όπως σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Άλλοι χρήστες έκαναν λόγο για κακοτεχνία, ενώ αρκετοί σημείωσαν ότι από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος άνθρωπος. Υπήρχαν και κάποιοι που έκαναν σχόλια με προεκλογικό άρωμα, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές.

Την ίδια στιγμή χρήστες στο Twitter εκτίμησαν ότι το μπαλκόνι που κρέμεται στη Συγγρού, ενδεχομένως να εντάσσεται στις «παροχές» του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της προσπάθειας για να μείνει «αξέχαστη» η διαμονή στον υποψήφιο πελάτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ