Ελλαδα

To Twitter δεν άφησε το μπαλκόνι να πέσει κάτω (εικόνες, βίντεο)

«Πάρτι» με επικά posts στα social για το απίστευτο θέαμα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μπαλκόνι στη Συγγρού που έχει ξεκολλήσει από το ξενοδοχείο
Το μπαλκόνι στη Συγγρού που έχει ξεκολλήσει από το ξενοδοχείο | Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter

Συγγρού - Το μπαλκόνι σε ξενοδοχείο που ξεκόλλησε και κρεμόταν στον αέρα - Χαμός στο Twitter - Η ατάκα με αναφορά στο λουμπάγκο του Βασίλη Μπισμπίκη

Ένα μπαλκόνι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ώρες. Κάτοικοι και περαστικοί έμειναν άφωνοι όταν είδαν το μπαλκόνι στη Συγγρού να έχει ξεκολλήσει και να κρέμεται στον αέρα, δίνοντας την εντύπωση ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει κάτω.

Στο Twitter έχει γίνει χαμός, με τους χρήστες να μη σταματούν να σχολιάζουν τις εικόνες και το βίντεο που ανέβηκαν νωρίτερα στην πλατφόρμα.

Το ξενοδοχείο στη Συγγρού, όπου το μπαλκόνι κρέμεται, βρίσκεται στο ύψος της Καλλιθέας. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο Twitter, πάντως, έγινε «πάρτι», με ορισμένα από τα tweets να αναφέρονται και στο πρόσφατο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με λουμπάγκο «από ερωτική υπερδραστηριότητα», όπως σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Άλλοι χρήστες έκαναν λόγο για κακοτεχνία, ενώ αρκετοί σημείωσαν ότι από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος άνθρωπος. Υπήρχαν και κάποιοι που έκαναν σχόλια με προεκλογικό άρωμα, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές.

Την ίδια στιγμή χρήστες στο Twitter εκτίμησαν ότι το μπαλκόνι που κρέμεται στη Συγγρού, ενδεχομένως να εντάσσεται στις «παροχές» του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της προσπάθειας για να μείνει «αξέχαστη» η διαμονή στον υποψήφιο πελάτη.

Μπαλκόνι στη Συγγρού - Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθούν ορισμένα από τα σχόλια για το μπαλκόνι στη Συγγρού, το οποίο έχει ξεκολλήσει από κτίριο ξενοδοχείου και είναι έτοιμο να καταλήξει στο έδαφος:

Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης στο μπαλκόνι που ξεκόλλησε στη Συγγρού

Όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, στο μπαλκόνι στη Συγγρού έχει τοποθετηθεί το πράσινο κάλυμμα που χρησιμοποιείται όταν πρόκειται να ξεκινήσουν οικοδομικές εργασίες.

Η κρατική τηλεόραση κάνει λόγο για «αιωρούμενο» μπαλκόνι. Το στατικό πρόβλημα προέκυψε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο. Παράλληλα, το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού | 23/1/23 | ΕΡΤ

Σημειώνεται ότι το 2020, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και lockdown, τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει βίντεο στην Ισπανία με ζευγάρι να κάνει σεξ σε μπαλκόνι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ